Четири реновирани хотелски комплекса отварят врати като част от –

...
Четири реновирани хотелски комплекса отварят врати като част от –
Коментари Харесай

Четири реновирани хотелски комплекса отворят врати под бранда Hyatt по българското Черноморие

Четири реновирани хотелски комплекса отварят порти като част от – новото глобално портфолио на интернационалната веригата. Хотелите са ситуирани по българското Черноморие и са благосъстоятелност на Тера Тур Сервиз ЕООД. Те са напълно осъвременени и реновирани през миналите няколко месеца, за да отговорят на високите стандарти за качество на марката Hyatt.

Проектът за възобновяване на комплексите е финансиран с капиталов заем в размер на 4 млн. евро, възложен от. В допълнение, в качеството си на финансов сътрудник на, Банка ДСК дава и финансиране в размер на 3,5 млн. лева за покриване на потребностите от оборотни средства на сдружението преди началото на идния деен летен сезон.

" За Банка ДСК партньорството ни с Тера Тур Сервиз ЕООД е характерен образец за планове, които се стремим да поддържаме – стратегическа инвестиция на разрастващо се сдружение с ясна визия и капацитет, която способства за превръщането на България в желана туристическа дестинация и носи обществени и стопански изгоди за обществото ни “, споделя Боян Стефов, изпълнителен шеф, член на УС и началник на направление „ Корпоративно банкиране “ в Банка ДСК.

" В лицето на Банка ДСК намираме благонадежден сътрудник, който има вяра в нашия триумф и е подготвен да показа с нас компликациите по пътя, само че и удовлетворението от добре осъществените планове “, разяснява Лъчезар Тодоров, изпълнителен шеф на Тера Тур Сервиз ЕООД.

Два от хотелите се намират в първокласния к.к. Слънчев бряг, на границата със Св. Влас.

разполага с 335 стаи и е предопределен единствено за възрастни (adult only). В непосредствена непосредственост до него и единствено на крачка от бреговата линия е ситуиран и, вторият хотел част от Hyatt Inclusive Collection. Той е от фамилен вид, разполага с 597 стаи и разнородни улеснения за пълноценна фамилна отмора.

Хотелските комплекси AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay са ситуирани в спокойния крайбрежен град Обзор. Alua Helios Bay разполага с 318 стаи с балкони с аспект към Черно море и е съвършеното място за отмора на фамилии, двойки и групи, търсещи почивка в тиха и извънредна атмосфера на първа линия в непосредствена непосредственост до плажа. AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за посетители и превъзходни уреди навън, включващи голям плувен басейн и прелестна градина.

България е третата европейска страна, в която навлиза Hyatt, допълвайки към този момент съществуващото наличие на all-inclusive марките на Hyatt в Испания и Гърция.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР