Четири пловдивски строителни компании, профилирани в изолационни дейности, окупираха почти

...
Четири пловдивски строителни компании, профилирани в изолационни дейности, окупираха почти
Коментари Харесай

4 пловдивски фирми в топ 10 на бизнеса с изолационни...

Четири пловдивски строителни компании, профилирани в изолационни действия, " окупираха " съвсем половината от местата в топ 10 по доходи за 2017 година По данни на Българска стопанска камара, челна позиция със 17 520 000 лева заема " Ви Джи Еф " ООД. Тя е записана в София, само че индустриалната <210> база е в Пловдив. Управител и мажоритарен притежател на сдружението е Владимир Кабадозов.

" Изопещ " ООД Пловдив е на четвърто място с доходи в размер на 2 817 000 лева Мъжката активност на компанията се дирижира от две дами. Съдружници с равни дялове са Ангелина Милева и Елисавета Терзиева.

Седми в класацията по доходи се подрежда " Изотерма С " ООД - Пловдив. За 2017 година сдружението е заявило продажби за 1 159 000 лева Капиталът му от 5010 лева е разпределен сред Бойко Кръстев, Кръстю Кутрянски и Стойчо Въчков.

Макар и на последно място в топ 10 по доходи единствено с 303 000 лева, " Шамот 2000 България " ООД - Пловдив, има богата професионална биография. За своята съвсем 30-годишна активност компанията е обслужвала редица стратегически национални обекти. Между тях са КЦМ, Стъкларският цех, Захарната фабрика и Топлофикация в Пловдив, както и няколко теца в страната. Месокомбинат Карлово и Спиртната фабрика в Катуница са също измежду обектите, в които сдружението е осъществявало активността си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР