Четири месеца след оспорваното изслушване в Конгреса, което доведе до

...
Четири месеца след оспорваното изслушване в Конгреса, което доведе до
Коментари Харесай

Президентът на Колумбийския университет ще свидетелства в Конгреса относно конфликтите между колежите относно войната между Израел и Хамас

Четири месеца след оспорваното чуване в Конгреса, което докара до оставките на двама президенти от Бръшляновата лига, президентът на Колумбийския университет би трябвало да се яви пред същата комисия за въпроси на антисемитизма и отговора на учебното заведение на споровете в кампуса поради войната Израел-Хамас.

Немат Шафик, водачът на Колумбия, в началото беше помолен да свидетелства на чуването на Комисията по обучение и работна мощ в Камарата на представителите през декември, само че тя отхвърли, базирайки се на спорове в графика.

В чуването през декември участваха президентите на Харвардския университет, Пенсилванския университет и Масачузетския софтуерен институт, чиито адвокатски отговори провокираха яростна реакция и подхраниха седмици разногласия. Оттогава президентите на Пен и Харвард подадоха оставки.

По време на разгорещена линия от разпити на чуването през декември, конгресменът Елиз Стефаник, R-N.Y., изиска от университетските водачи да отго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР