Четири месеца преди местните избори основните претенденти за кмет на

...
Четири месеца преди местните избори основните претенденти за кмет на
Коментари Харесай

Вижте кои ще са претендентите за кмет на София

Четири месеца преди локалните избори главните кандидати за кмет на София, чиито имена знаем, са единствено нечиста сделка към този момент.

По информация на БТВ актуалният ръководител на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев ще бъде предлагането на ГЕРБ за правоприемник на Йорданка Фандъкова. Той е правист по обучение и с опит в общинската комисия по бюджет и финанси.

Васил Терзиев пък се чака да бъде номинацията на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, „ Спаси София “ и „ Екипът на София “. Терзиев е бизнесмен, създател на една от огромните IT компании, която след това продава за милиони. Широкото обединяване ще показа номинацията си публично на 27 юни.

Спекулира се, че и президентът Румен Радев ще се включи в локалните избори. На тази клюки президентът отговори тази седмица: „ Нямам желание да пояснявам фантазиите или параноята на някои политически водачи “.

Тези клюки са оценка съгласно някогашния районен министър Иван Шишков, който също е спряган претендент. 

И вляво търсят своя претендент за София. Синдикалистът Ваня Григорова разкрива, че диалози с нея към този момент са водени.

„ Имаше оферти от среди в БСП, споделям го неслучайно, тъй като диалогът не беше с ръководителя, тъй че по-скоро от ляво се търси някаква опция “, сподели Григорова пред БТВ.

Експерти считат, че акцията към този момент се приготвя, а чатботът Наталия интензивно събира данни за гласуващите в столицата, които ще получават пропагандните материали. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР