Четири горещи тема бележат председателството на ЕСПредстои бюджет 2021-2027 на

...
Четири горещи тема бележат председателството на ЕСПредстои бюджет 2021-2027 на
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 2 януари 2018

Четири горещи тематика бележат председателството на Европейски Съюз


 04-1 Предстои бюджет 2021-2027 на Европейска комисия, втора фаза на договарянията за Брекзит, промени в миграционната политика и блокиране „ гласа ” на Полша. Официалното разкриване е на 11 януари в Народния спектакъл.

Евтините цигари нарастват с до 20 стотинки


 15-1 Изпълнихме условията на Европейски Съюз за минимални равнища на акцизите. Старите кутии се продават до 31 декември. Новите бандероли за тютюневите произведения ще бъдат с QR код.


Жените над 100 години са повече от мъжете столетници


 02-01 Мъжът на повече от век е зевзик, сдържан пияница и непушач. В Пиринско дамите са по-жилави. В пловдивско 3:1 в интерес на вековните дами.

Светът и България в годината на Тръмп


 1011_2_219147 Президентът Радев към този момент реализира пълноценно своите съществени конституционни функционалности. Ще затъне ли в клиентелизъм ГЕРБ – това е въпросът – разбор на Борислав Цеков.

Заплахата от неконтролиран Иран


 10-1 Международната общественост би трябвало да е по-строга към Техеран – коментар на Дани Данон, непрекъснат представител на Израел в Организация на обединените нации, за сп. „ Форин Полиси ”.

Патриотичните обединения носят непоклатимост в Европейски Съюз


 Волен Сидеров Бойко Борисов води уравновесена политика и на Изток, и на Запад, споделя водачът на „ Атака “ Волен Сидеров в изявление за „ Труд “.

Изпитите на Борисов


 32-3-new Силует на министър-председателя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР