Четири години след жестокото убийство на 8-годишната Алекс хората в

...
Четири години след жестокото убийство на 8-годишната Алекс хората в
Коментари Харесай

Родителите на убитата Алекс се разделиха

Четири години след жестокото ликвидиране на 8-годишната Алекс хората в Поморие не могат да не помнят кървавото безчовечие. Всяка година в дните към Великден споменът за злокобната нощ против 11 април се завръща като фантом, написа в. "Телеграф ".

Почерненото семейство на мъртвото момиченце е разрушено в дословния смисъл. Скоро след нещастието майката Евелина Великова напусна Поморие и се изнесе от фамилното жилище дружно с по-голямата си щерка. През лятото тя държи дребен хотел в Свети Влас.

Бащата Веселин Тодоров, прочут с прякора Германеца, също се появява рядко в Поморие. Според някогашните му съседи, той се е преместил в Бургас, където живее и работи. Зад разрушения им брак прозира жестоката покруса с дребната Алекс.

„ Така и никой не разбра за какво тъкмо се разделиха. На пръв взор сериозна причина нямаше, само че след убийството на детето Ева изпадна в меланхолия, от която още не може да се съвземе. И майката, и бащата не съумяха да преглътнат огромната тъга и да продължат дружно напред. Опитваха дълго поради по-голямата щерка, само че не се получи”, описват техни близки.

След убийството на невръстното дете се разпадна и още едно семейство – това на хотелиера Веселин Тошев, чиято брачна половинка Северина е сестра на килърката Атанаска Георгиева.

Няколко месеца след кървавата екзекуция Северина и Майка и Светла Димитрова изчезнаха мистериозно от Поморие. По-късно стана ясно, че двамата са се разделили дефинитивно, а Северина се е преместила с двете им деца в прилежащото село Каменар, където наела квартира и почнала работа в автомивка.

Веселин Тошев пък потъна в големи задължения, бизнесът му безусловно се сринал и той е бил заставен да затвори краткотрайно хотел „ Лагун”, нашумял като „ хотела на ужасите”.

Атанаска Георгиева, съседка на момиченцето, сега излежава доживотна присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР