Честото използване на LED телевизионен екран изисква постоянна поддръжка –

...
Честото използване на LED телевизионен екран изисква постоянна поддръжка –
Коментари Харесай

Как да почистиш правилно своя LED телевизор

Честото потребление на LED ефирен екран изисква непрекъсната поддръжка – е, гледането на филми на замърсен екран сигурно не е от най-приятните занимания. Съвременният LED екран на тв приемника не е подобаващ за нормално разчистване с груба забрадка. И по този начин, кой е най-сигурният метод за разчистване на LED тв приемник?

Съвременните LED екрани несъмнено са по-трудни за разчистване от общоприетите CRT екрани. LED екраните са внимателно съоръжение, доста податливо на прахуляк. Разбира се, не че въобще няма да ги почиствате – само че ще го извършите с подобаващите артикули за него. И да, за това може да се употребява забрадка, прикрепена към тв приемника – производителят нормално оставя такава в опаковката с оборудването.
LED осветяване - всичко, което би трябвало да знаем за него
Осветлението е неизменима част от обзавеждането на домовете ни. То участва както в закритите пространства, по този начин и при откритите. Много х...
Прочети повече
Не получихте ли такава в комплекта? Може да се размени и с микрофибърна забрадка. Можете да си закупите в съвсем всеки магазин за електроника или оптика. Тази забрадка е толкоз мека, че можете да избършете с нея както LED екрана, по този начин и... очилата за четене! Единственото нещо, за което би трябвало да внимавате, е да избягвате да миете тв приемника с груби гъби или хартиени кърпи – в случай че не желаете надраскан екран.

Преди да започнете да избърсвате екрана, не забравяйте да изключите устройството от зареждането. Винаги се опитвайте да избършете екрана със суха забрадка - по този начин ще се отървете от горния пласт нечистотия. Старайте се обаче да бъдете нежни. Не се предлага мощно търкане или натискане на кърпата. Ако извършите това, рано или късно ще надраскате тв приемника.

Можете да почистите рамката на тв приемника с забрадка, навлажнена с хладка вода или с минимум химически почистващ препарат за LED монитори. Почистете деликатно и се пробвайте да не докосвате екрана с разтвора. Рамките на тв приемника са направени от друг материал от самия екран - тъй че изискват малко по-различни грижи. Избягвайте средства, съдържащи амоняк, ацетон, етилов алкохол, етилова киселина, метилхлорид или толуен – те могат да реагират зле както с рамката, по този начин и със самия тв приемник.

Внимание! Уверете се, че оборудването е изцяло изсъхнало, преди да свържете още веднъж тв приемника или компютъра към контакта.
Как да изберете тв приемник според от мястото му в хола
Намирането на съвършения тв приемник може да бъде сложна задача, изключително в случай че домът ви има предизвикателни ъгли или пространствени проблем...
Прочети повече
Просто навлажнете мека забрадка с малко количество от препарата - несъмнено, забрадка от микрофибър ще бъде идеална за това. От своя страна, гореспоменатият препарат би трябвало да е предопределен единствено за разчистване на LED екрани. За да бъде работата ефикасна, закупеният артикул за грижа би трябвало да се изсипе в пластмасов съд. Най-добре е, в случай че е оборудван даже с дребна пръскачка. По-късно просто би трябвало да го поръсите върху забрадка и да почистите LED телевизионния екран с нежни придвижвания. Когато дисплеят изсъхне, избършете го със суха забрадка.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР