Често във връзките има обич, страст, уважение, но липсва доверие.

...
Често във връзките има обич, страст, уважение, но липсва доверие.
Коментари Харесай

5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие

Често във връзките има любов, пристрастеност, почитание, само че липсва доверие. Понякога е от страна на единия, различен път на другия, само че най-лошата композиция е когато двама души взаимно не си имат вяра.

Ето няколко доказателства, че във вашата връзка също липсва доверие. Както и няколко съвета, с които да се научите да си вярвате. Тогава връзките ви ще бъдат доста по-хармонични ;)

Ревнувате се – главният симптом на неналичието на доверие е непрекъснатата ревнивост във връзката. А тя може да съсипе и най-здравата връзка.

via GIPHY

Решение: Без значение кой от вас двамата е ревнивеца или и двамата, най-дброто решение е да поговорите за казуса и да се опитате да контролирате ревността си.

Проверявате телефона на другия – извънредно неприятен табиет, който не просто разрушава персоналното пространство, само че и е афектиран за другия.

Решение: наложете си да спрете да го вършиме, в случай че не помогне, заключвайте телефона си с ключова дума.

Винаги сте подготвени за най-лошото – той не се обажда, значи не желае повече да е с мен, не ми дава отговор на известията, значи е с друга, скарали сте се, значи това ще е краят.

Решение: Опитайте се да бъдете по-позитивни, в последна сметка един скандал или ден без връзка, напълно не значи, че връзката ви е свършила ;)  

via GIPHY

Приятели от противоположния пол – във вашата връзка те са табу, не се гледа с положително око в случай че някой от вас излиза с хора от противоположния пол. Веднага се прокрадват мисли дали това не е освен това от другарство.

Решение: В 21-ви век сме, всеки може да има каквито другари си изиска и това да не значи нищо. Подобни ограничавания най-вече да ви отдалечат един от различен.

via GIPHY

Потайни сте, не споделяте къде ходите, какво вършиме, по какъв начин е минал денят ви. И колкото повече единият е загадъчен, толкоз повече и другият губи предпочитание да споделя.

via GIPHY

Решение: Комуникацията е водеща във всяка връзка, няма потребност от секрети и мистерии. Опитайте нещо ново – споделяйте си, може и да ви хареса ;)

И още за клопките във връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР