Често си мислим, че знаем какво харесват мъжете и правим

...
Често си мислим, че знаем какво харесват мъжете и правим
Коментари Харесай

Женското поведение, което отблъсква мъжете

Често си мислим, че знаем какво харесват мъжете и вършим какво ли не, с цел да ги впечатлим. Перфектен грим, караме го да ревнува, съревноваваме се с другите дами, играем игри...

А от време на време просто би трябвало да спрем да вършим някои неща и ще бъдем още по-харесвани. Ето кое женско държание отблъсква мъжете ;)

Твърде шумната жена не е изключително привлекателна. Мъжете споделят, че избират по-тихите девойки, които не държат да са център на внимание с цената на всичко. Най-отблъскващо за тях е викането и прекомерно шумният смях.

via GIPHY

Ограничената жена, която няма ползи не съставлява интерес. Мъжете гледат първо външния тип, няма спор. Но когато заговорят дамата, те желаят да имат какво да си кажат с нея. Искат тя да е интелигентна, занимателна и с мнение.

Песимистичната, постоянно намусена и тъжна жена е всичко друго, само че не и привлекателна. Меланхолията отблъсква близките, тъй че пробвай да гледаш по-ведро на живота ;)

via GIPHY

Кралицата на драмата е еднообразно отблъскваща за мъжете и за дамите. Никой не желае до себе си жена или даже другарка, която непрекъснато се чуди защо да се разсърди, подвига кавги, цупи се и къде ли не търси драма.

Фалшивото държание е разпознаваемо към този момент и за мъжете, освен за другите дами. Освен, че той ще забележи в случай че не си естествена, няма и да те хареса такава. Много дами си мислят, че в случай че подражават на даден вид девойки, ще завоюват всички мъже. Истината е, че благосклонност се печели единствено с неподправено и същинско поведение ;)

via GIPHY

Ето какво още не харесват мъжете: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР