Често пишем за френските момичета и най-вече за тайните на

...
Често пишем за френските момичета и най-вече за тайните на
Коментари Харесай

5 френски актриси, които не спират да ни вдъхновяват със стила си

Често пишем за френските девойки и най-много за тайните на стила им – какво носят, какво в никакъв случай не биха носили, по какъв начин подреждат домовете си... Просто тъй като обожаваме това je ne sais quoi, с което елегантно пристъпват из улиците на Париж. След миналата в края на януари Седмица на висшата мода няколко парижанки още веднъж влязоха под светлините на прожекторите. Едни пораснали девойки, които са 50+ и тъкмо това ги прави още по-неотразими. Но и освен...

Напомни ни го и една от последните акции на Balenciaga, в която се открои невероятната френска актриса. Още помним и черната прилепнала рокля на марката, с която Юпер мина по аления килим на последния кино фестивал в. Колаборацията й с Демна Гвасалия сигурно е повече от сполучлива.

Наскоро Филипин Лерой-Болю прикова вниманието на всички с полупрозрачната си рокля, с която се появи на ревюто на Ami в Париж, в композиция с мрачно oversize палто. Със сигурност харесахме стила на 58-годишната актриса в облика й на Силви в, където всеки неин тоалет беше безукорен. Тя призна, че отвън поредицата напълно не е толкоз нагласена, само че пък другояче нямаше да резервира небрежния си френски изискан.

На същото това шоу на Ami на стилния подиум нямаше по какъв начин да остане незабелязана още една страхотна актриса –, която дефилира в черен тренчкот и изглеждаше фантастично.

Карол Буке , която неотдавна гледахме във (и, да, партнираше си с Моника Белучи), пък беше измежду специфичните посетители на по време на представянето на сбирка висша мода в края на януари и ни накара да се влюбим в блестящо аления й тренчкот. Миналата година от Vogue France я включиха в листата с 20 от най-красивите французойки на всички времена.

В тази ранглиста обаче нямаше по какъв начин да бъде пропусната и изящната и толкоз красива Софи Марсо , която в никакъв случай не ни е разочаровала с появите си на аления килим. И която, несъмнено, може да си разреши да се появи на photo call в Кан единствено по бяла риза и дънки, и да наподобява зашеметяващо.

И може би в това се крие тайната на тези стилни французойки, които стъпват крепко по земята и не одобряват обличането за нещо прекомерно съществено. Съобразяват се с възрастта си, само че най-много се обличат за себе си. Може би това е нещо, което всички би трябвало да вземем под внимание, когато отваряме дрешника си и за следващ път се чудим какво да облечем през днешния ден.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР