Често ме питат защо се смята, че предимно специализираните телевизионни

...
Често ме питат защо се смята, че предимно специализираните телевизионни
Коментари Харесай

Да се харесаш на богатите

Често ме питат за какво се счита, че най-вече профилираните телевизионни стратегии, радио форматите и рекламата в доставчиците на цифрова телевизия доближават свръхбогатите.

Да ви напомня - масмедиите са ориентирани към масите! Рекламата в тях не се цели в тези, които имат огромно положение. Най-богатите гледат и тях, само че усетите им са ориентирани към други типове артикули. Подходът към тях би трябвало да е друг. Маркетинг известията не трябва да разчитат на натиска, а на привличането.

Как се притеглят богатите? Въпрос остарял, колкото историята. Ако сте в рекламния отрасъл и желаете да провокирате вниманието на тези, за чиито позвънявания и електронни писма дават отговор секретарки, и които не карат персонално, а се возят на задната седалка, имайте поради следното:

      1. Влезте в техния свят. Разпознаването е резултат на непрекъсната повтаряемост. През 1924 година младият, деятелен Аристотел Онасис намира капитала, който му е нужен, с цел да стартира бизнес, посредством познанствата си в бар, който постоянно посещава. Дрехите, които той носи и външния тип, който поддържа, дават отговор на средата.

Поука: За да имате триумф, който се дължи на богати другари, би трябвало да познавате и се вписвате в тяхната среда.

      2. Бъдете потребни. Ако не можете да си позволите да бъдете там, където са богатите, пробвайте да им бъдете от изгода. Америка научава името Хенри Уинстън от огърлиците, които той стартира да прави за красивите, известни актриси за церемониите по връчването на Оскарите.

Поука: Намерете мотив. Открийте метод това, което оферирате, да се впише в потребностите на богатите и изключително на тези от тях, които обичат да се демонстрират.

      3. Направете продукта си забележим за тях. Звучи разумно, нали? Най-бързо разрастващата се категория в маркетинга се назовава „ продуктово позициониране “. Ако платите задоволително, вашата марка, стока или услуга може да се трансформира в шлагер посредством киното или малкия екран.

Добър образец: Джеймс Бонд кара BMW в два кино лентата от паметната поредност.

      4. Научете основните им думи. Помислете какви са думите, които богатите биха изписали в Гугъл, когато търсят артикул от рода на вашия. Помислете за наборът от изречения, които богатият клиент би потърсил посредством най-новото си устройство за достъп до мрежата. И ги използвайте в уеб страницата си.

      5. Примамвайте, вместо да нахалствате. Най-богатите постоянно се изнервят от настоятелни, обезверени рекламодатели, които подхождат към тях с мисълта „ Сега е огромният ми късмет! Трябва непременно да привлека този човек! “. Търпението е ключът към триумфа в рекламата пред тази защита група.

И най-после: помислете добре върху следното: доста от представителките на нежния пол, мениджъри на приблизително огромни компании, са склонни да песттят от заплатата си, с цел да си купят една първокласна стока. Например, едно сако на „ Шанел “. Същото сако носят и най-богатите клиентки, които разполагат с персонални активи от 2.5 млн. и имат 10 сходни връхни облекла в дрешника си, които са също толкоз скъпи, колкото въпросното сако. Замислете се не е ли по-добре да опитате да привлечете вниманието на 250 от дамите мениджъри.

Рой Х. Уилиямс в Entrepreneur.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР