Често ли ви се случва да срещате хора, които изглеждат

...
Често ли ви се случва да срещате хора, които изглеждат
Коментари Харесай

На колко изглеждаш? Направи тези 3 лесни теста

Често ли ви се случва да срещате хора, които наподобяват по-млади или по-възрастни от действителната си, биологична,  възраст? Как да разберете на какъв брой години се усещат?
Външният тип и вътрешното положение зависят от доста и разнообразни фактори: генетика, хранене, метод на живот. Има елементарни и налични техники, които ще ви оказват помощ да разберете разликата сред вашата действителна възраст и тази, на която се чувствате.
Обикновени проби могат да ви оказват помощ да откриете тази разлика. Ако ви интересува на какъв брой години вие самите изглеждате и се чувствате, направете тези три теста, предлага econet.ru.
Тест първи: инспекция на вестибуларния уред
Следвайте инструкциите!
Станете прави, изправете гърба си; Повдигнете десния или левия си крайник като го сгънете в коляното; пребройте какъв брой секунди можете да останете в това състояние. Ако можете да се задържите в тази поза половин минута, значи сте на 20 години. Ако се задържите в продължение на 20 секунди, значи сте на 40 години. Ако останете в тази поза за 15 секунди, значи сте на 50 години. Ако секундите са 10 – то вие сте на 60 или повече години.

Тест втори: проверете положението на вашата кожа и стави
Следвайте прецизно инструкциите!
с показалеца и междинния пръст на едната ръка щипнете кожата на гърба на другата ръка; след 5 секунди освободете кожата и отбройте какъв брой секунди са ѝ нужни тя да възвърне първичното си положение Ако кожата на ръката възвърне естественото си състояние за по-малко от 5 секунди, тогава вие сте на 20 години, в случай че ѝ трябват малко повече от 5 секунди, тогава сте на 30 години. Ако секундите за възобновяване на кожата ви са 8, значи сте на 40 години. Ако това се случи за 10 секунди – вашата възраст е 50 години и след 15 секунди - тогава сте на 60 или повече години.
  Тест трети: упражнение " заключване "
Можете да изпълнявате това тестово упражнение както в изправено, по този начин и в седнало състояние. Нужно е да пандизите ръцете зад тила си в поза „ брава “, доколкото е допустимо, като едната е от горната част на гърба, а другата в долната. Ако можете да хванете ръцете си, значи сте на 20 години. Ако се оказва, че единствено се допират пръстите на двете ръце, тогава възрастта ви е 30 години.
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Ако не сте съумели да докоснете пръстите си, тогава възрастта ви е 40 години. И в случай че не ви е било допустимо да поставите ръцете си зад тила или най-малко едната ръка, тогава възрастта ви е 50 години или повече.
Тези три лесни теста ще ви оказват помощ да разберете какъв брой сте здрави и какъв брой здравословна е вашата хранителна диета. Разбира се, тестванията не могат да слагат диагноза и в случай че ви тормози това, че не сте се справили добре с някой от тях, можете да се консултирате с персоналния си доктор.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР