Често когато дойде време за подмяна на машинния парк, земеделските

...
Често когато дойде време за подмяна на машинния парк, земеделските
Коментари Харесай

Откъде да купя изгодно комбайни втора ръка

Често когато пристигна време за замяна на машинния парк, земеделските производители вземат решение да купят използвана техника. И в това няма нищо неприятно – даже в противен случай, в доста от случаите селскостопанската техника втора употреба по нищо в качествено отношение, не отстъпва на новата. Важно е обаче да откриете вярното място, от което да се сдобиете с мечтаната техника.

Как да изберем вярната машина

И въпреки всичко, в случай че Ви следва да избирате комбайни втора употреба, е добре деликатно да се вгледате в детайлите на съответната машина. В тази връзка, Тайтън Машинъри България изготви лист, посредством който фермерите в сходна обстановка бързо и елементарно да се ориентират и да ревизират главните точки при избора на комбайн втора употреба, преди да вземат финално решение за неговото закупуване.

Задължително проверете следните критерии:

Точни размери на обработваемата земяТип почва и климатични особеностиСпецифики на отглежданите културиРелефа на местността

Тези три точки ще Ви оказват помощ да бъдете наясно със своя вид и тип стопанство. След като сте си изяснили обстановката във Вашето стопанство, е добре да се вгледате в самия комбайн втора употреба, който желаете да купите и да разберете дали той ще бъде кадърен за приложимост. Следете за:

ПроизводителРаботно състояниеМощност Наличие на недостатъци и повредиГодина на пазаруване и експлоатационно времеСервизна историяНалична гаранцияКомфорт при работаНадеждностВъзможност за сервиз и обезпеченост на аварийни елементи

След като ревизирате всички критерии от листата, можете да преминете към пазаруване на самия комбайн втора употреба. Можете да се поинтересувате и за повече елементи по отношение на типа и съответния модел на машината. 

Открийте своята машина при нас

Не губете време, а открийте своя комбайн втора употреба в онлайн уеб страницата на Titamachinery.bg. При нас ще откриете голям брой предложения за продажба на машини  от цялата страна.

Сайтът дава необятни благоприятни условия на своите консуматори. Само с един клик може да намерите своята нова машина без значение къде се намирате – на полето, във фермата или даже у дома.

Не се колебайте да попитате за настоящото положение на машина или даже да поискате по-добра цена. Искате да закупите използвана техника на лизинг? Изпратете ни онлайн питане или се обадете още в този момент на *4040.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР