Често фокусираме цялото си внимание върху лицето, което сякаш най-много

...
Често фокусираме цялото си внимание върху лицето, което сякаш най-много
Коментари Харесай

Après Ski: Невероятните ритуали, с които възстановяваме тялото и косата в края на зимата

Често фокусираме цялото си внимание върху лицето, което като че ли най-вече глезим с артикули и процедури, само че не по-малко значима е грижата за тялото и косата с техните специфики и потребности. Особено след зимна почивка в планината, където външните агресори като като мраз, изсъхнал въздух и мощен вятър могат да бъдат още по-безпощадни към тях. Както споменахме и преди, кожата губи от естествената си защитна преграда и сме сигурни, че в студените месеци усещате неприятно обтягане и сухота освен по лицето, само че и по разнообразни места по тялото.

За да не се сблъскваме с него, ние се доверяваме на невероятните артикули на . След като ви с кои от тях връщаме сияйността на лицето си, е ред да ви покажем по какъв начин тъкмо се грижим за тялото и косата си напълно с тяхна помощ.

Започваме с една много значима стъпка, която нормално подценяваме и тя е ексфолирането на тялото. Да, на лицето го вършим най-малко два пъти седмично, само че какъв брой постоянно се сещаме да го създадем с тялото си. Рядко, нали? Е, откогато имаме ексфолиращия и подтикващ гел за тяло Gommage P50 Corps , един път в седмицата наложително го използваме. Той ексфолира даже и най-грубите зони, изравнява тена и укрепва действието на подхранващите артикули, които използваме по-късно.



А измежду тях е хидратиращият и регенериращ крем Crème Dermo-RL Corps . Веднага се влюбихме в неговата текстура, която обгръща кожата и интензивно я подхранва, защото формулата му предизвиква възобновяване на епидермиса, изключително през зимата. Бързо рехидратира кожата, като й доставя вода и кремът Emulsion Originelle Régénérante Corps . Неговата лека емулсия покрива тялото със предпазен, подхранващ пашкул и кожата става по-мека и гладка. Невероятно гладка!



И защото пролетта ще настъпи напълно скоро, а новогодишната резолюция да упражняваме повече към този момент е в ход, нямаше по какъв начин да пропуснем Lipogen AC . Това многофункционално масло на оказва помощ за понижаване на появяването на целулита и прави кожата по-стегната и тонизирана. Особено в случай че се нанася с масажната ръкавица на марката, като страната с твърдите шипчета оказва помощ за положителното нанасяне на продукта, до момента в който меката е подобаваща за улеснение на проникването на дейните съставки в дълбочина. Може да се комбинира с всички артикули, за които ви споделихме.



Включително и с маслото Huile Détent e, което може да се нанася по цялото тяло и му оказва помощ освен да се освободи от напрежението, само че и омекотява кожата. Ние го използваме вечер след насъбрания от деня стрес, тъй като обезпечава спокоен сън. И, да, в него има масло от лавандула, която, както знаем, има успокоителен резултат. Маслото Huile Sous-Ombilicale пък оказва помощ да се отстраняват токсините и непотребната вода, като то се нанася ( още веднъж е добре да бъде с масажната ръкавица) по стомаха и краката, изключително в случай че имате проблеми със стомаха. Също по този начин съдържа бленд от етерични масла от кедър, хвойна, бор и карамфил, и е основан за дрениращо, детоксикиращо и ревитализиращо отнасяне на характерни зони. Това е съвършеното масло, с което да продължите резултата на релаксация от своята почивка и да се впуснете още веднъж в своите наситени дни свежи, и изпълнени с сила!



Няма по какъв начин да не обърнем особено внимание и на ръцете, за които зимата може да бъде същинско тестване, поради сухотата от студа и вятъра, даже и когато носим ръкавици. Затова незабавно искахме да пробваме Masque Gommage Mains . Иновативната формула на маската спомага за ексфолиране на кожата и подтиква клетъчното възобновяване, като по едно и също време с това овлажнява и изравнява епидермиса.



Действа и върху ноктите, защото укрепва и подтиква техните краища и омекотява кожичките. Достатъчно е да оставим маската да подейства 3 минути, преди да изплакнем. След това нанасяме Emulsion Rénovatrice Main s – хидратираща емулсия, която подхранва сухите ръце, които са изложени на ежедневни експанзии, с цел да направи кожата им мека и на чувство, и на досег.



Зимата обаче оставя своите забележими следи и по косата ни и това, че в студените дни постоянно я крием под шапки, напълно не значи, че е предпазена. Напротив, като се изключи че се омазнява повече, тя се наелектризира и краищата й по-лесно се накъсват. Затова ние ви предлагаме Shampooing Traitant Dermo-Apaisant , който нежно почиства скалпа и косата с помощта на формулата си с успокояващи и възстановяващи дейни съставки. Освен това е без натриев лаурет сулфат и доста понижава сърбежа и резултатите на загряване. Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем балсама, като ние избрахме Baume Capillaire , който укрепва и пази косъма. Хубавото е, че е без силикон и има прелестен изглаждащ резултат.



Често обаче тези ритуали под душа напълно не са задоволителни за косата и по тази причина ние постоянно имаме на разположение някаква подхранваща грижа без отмиване. За краищата доста подобаващ е Lotion Kéractive , тъй като неговите антиоксидантни и пречистващи сътрудници я защищават от ежедневни външни офанзиви. Гениално лекуване без изплакване, което работи възстановяващо и също може да се употребява всеки ден.



Всяко момиче би трябвало да има на козметичния си рафт Huile Fondamentale . Един необикновен артикул, който може да се употребява и за тяло, и за коса, и съчетава шест чисти растителни масла, известни със своите антиоксидантни, овлажняващи и регенериращи свойства. А най-хубавото е, че оставя след себе си тънък мирис на пачули и кора на амирис, тъй като с изключение на да поглезим кожата и косата си, би трябвало да доставим приятност и на сетивата си. Нещо, за което постоянно можем да разчитаме на Biologique Recherche!



На финала е значимо да уточним, че тъй като всеки от продуктите на марката е дефиниран за съответно Състояние на кожата - Skin Instant© , те са налични единствено след разбор на кожата в центровете на Biologique Recherche . Можете да намерите най-близкия до вас във вашия град от листата с контакти на техния уебсайт: /.

С поддръжката на Biologique Recherche

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР