Честито! Средата на април е. Очакват се положителни вибрации, излъчвани

...
Честито! Средата на април е. Очакват се положителни вибрации, излъчвани
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /14 до 20 април/

Честито! Средата на април е. Очакват се позитивни трептения, предавани от аспекта Юпитер/Плутон. Те ще ни подтикват и предизвикват за деяние. На 14 и 15 април бъдете смели. Нямам нищо срещу против планове, включващи риск. През седмицата се следи позитивно въодушевление в партньорските връзки, което несъмнено може са се свърже с наличието на хармоничната връзка Венера/Марс.

Любовните усеща претърпяват напредък. Партньорите вършат проекти за бъдещето. Мнозина ще се решат на обвързване, други ще създадат или ще получат предложение за връзка.

На 16 април е новолунието за месеца. То има непредвидим темперамент и е належащо да се сложи знак за внимание пред тази дата поради намесата на " уранови " трептения в нейната атмосфера. Към това се прибавя блокиращата сила на преминаващия към пряк ход Меркурий. Не е изключено трагични събития като терористични удари и непредвидени събития да съпровождат новолунието.

Марс/Сатурн са в аспект, който не им дава покой и те се борят за превъзходство, само че без да се опълчват един на различен - употребяват непозната мощ и търсят поддръжката на другите планети. Така извикват у нас, достигайки до душата, възприятие на състрадателност и съпричастност, трансформират картината на усещанията ни.

Ще си разреша да загатна, че 18 април е несъответствуващият ден за осъществяване на значими финансови интервенции. Причината: планетите съдават у нас възприятието на неустановеност, подтикват ни да действаме безредно. Нищо чудно да се люшкаме сред еуфория и скептицизъм, а държанието ни да издава нараснала раздразнителност.

По време на покупки и до момента в който планираме капиталовите си планове, несъмнено ще сме склонни да гледаме с оптимизъм цифрите, както и да надскачаме действителните си благоприятни условия.

Емоциите ни подтикват да сме взискателни към близките и безрезервно великодушни към себе си.

Овен
Посветете се на фамилията

Вие се държите встрани от паниката на работното място и у дома, спасявайки се със независими и приятни занимания. Това е отлична част от месеца за съществени занимания. Вие подсъзнателно го усещате и желаете да се насладите на няколкото дни успокоение. Убедени сте, че може да си го позволите. Приемете казаното нагоре като звездна рекомендация. Предлагам ви да се посветите на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности. Така си гарантирате възприятие на удовлетворение. То ще ви е належащо да подплатите с убеденост дейностите си в професионално отношение на идващ стадий. Надявам се да почувствате, че вашата връзка/брак имат потребност и от разпалване на пристрастеностите в любовта. През свободните си часове обмислете нещата. Може би ви е потребна тактика. Избистрете я през уикенда.

Телец
Юпитер е на ваша страна

Приготвили сте се да реализирате облаги в и с активността си. Не признавате взаимни отстъпки. И сте на прав път, защото сред 14 и 16 април получавате допустимо най-полезната в това отношение поддръжка - тази от страна на Юпитер: той усилва апетита ви, прави ви смели мечтатели и обезпечава път за реализация на проектите ви. Ако към всичко това, за което ви предизвестявам, прибавите милосърдие и благотворителност, няма по какъв начин да не си помисля, че получавате нечия поддръжка. Сигурна съм, че тя няма да е единствено от страна на събитията. В персоналния си живот ще изпитвате стремежи и най-много нужда от взаимно прекарване или съпреживяване на вашите триумфи. Вие търсите реципрочност.

Близнаци
Пригответе се за промени

При вас всичко през този интервал ще е друго, ще настъпят доста промени. Някои ще са наследено състояние от миналата седмица. Други ще са напълно нови. Мнозина Близнаци ще се решат да пътуват и по този начин да изпълнят със наличие желанието си за смяна. Други умишлено ще реорганизират делника си, с цел да осъществят мечтаното взаимно начинание. Активността ви би трябвало да е ориентирана към уплътняване на съществуващите контакти. Вярно, че е прелестно да вършиме неща за други хора и да ги зарадвате, в случай че те ще го оценят, само че като чета рекомендациите за интервала, бързам да поясня, че с дейностите и решенията си по никой метод не би трябвало да утежняване бюджета си. Припомням ви за следствията от описаната планетна връзка Венера/Марс в наличието на Юпитер. Запознайте се с детайлностите от въведението.

Рак
Живейте за момента

Вие изглеждате извънредно съсредоточени. Венера/Марс и Юпитер ви подтикват да сте нащрек по принцип. Предупреждавам ви, че след 18 април би трябвало да помислите по какъв начин да се стегнете и да се спретнете за работа по изоставащите каузи, с цел да не се удвоят проблемите ви. Другата линия от държанието ви, която наложително би трябвало да бъде следена през първата половина на интервала, е разходната. Няма по какъв начин да развържете кесията си и по-късно да не се затюхкате, че не можете да " попълните " отворилите се дупките в бюджета. Последните два дни, 19 и 20 април, ще са най-приятните и в това време ще са динамични и мъчно предвидими. Много неща ще наподобяват по-късно по друг метод. Не пропилявайте времето си в фантазии и очаквания.

Лъв
Доверете се на интуицията

Предусещате, че към вас се носи нова вълна на промени и хрумвания, които вълнуват освен вас. Веднага се досещате също, че в този миг най-много имате потребност от интуицията си. Точно по този начин си е. Това е задачата ви от първия работен ден. Следователно, през уикенда си намерете кей, който да е заслон за вас и вашите размишления и да е заветно място, надалеч от паниката на празниците. За да го постигнете, несъмнено ще се нуждаете от съзнателна, волева реакция. Ако сте си сложили за цел да отбраните своите пари от променливостта на условия, значимо е да се съобразите с казаното в общия текст за въздействието на аспекта Венера/Марс в наличието на Юпитер. Може би е време да се огледате за подобаваща инвестиция. Ако вашето възнаграждение е ниско или сте застрашени от орязване на заплатата, предлагам ви да пуснете в ход своите козове. На 19-20 април потърсете спомагателна или нова работа.

Дева
Проявете страсти и артистичност

Нямате учредения за недоволства, най-малко що се отнася до развиването на вашите професионални каузи. Присъстват нови начинания, които в близко бъдеще ще разширят бизнеса ви. Но вашият взор е насочен другаде. Вие се вълнувате от възприятията си и се питате какво изпитва сътрудникът. Любовните каузи, фамилните отговорности и насладите в стеснен кръг са в центъра на желанията ви към 14 и след 17 април. Ако се питате дали не сте нарушили салдото сред отдаване и приемане - на дълг, отговорности, отдаденост - значи, че се вълнувате за преценката си и че нямате желание да позволите на ориста да се намеси в ръководството на живота ви. Смятам, че това ви разрешава да деянията повече независимост в дейностите, както и емоционалност и артистизъм. Това решение е извънредно значимо за вашите персонални и интимни връзки. Така вдъхвате вяра на връзката си, на брака си.

Везни
Време ви е за почивка

Венера/Марс подписват сложен за разбиране от вашето рождено Слънце аспект. Редно е заради тази причина да бъде обсъждан деликатно и настрана. Аспектът Венера/Марс е в положение да ви донесе здравословни неразположения. Причината – постанова се да обобщя по този начин, е в нарушавания темп на вибрациите на тялото, което реагира прекалено и прочувствено на външните дразнения. Ако ви се желае отдих, позволетете си го. Все по този начин не се чувствате подготвени за интензивности и не сте в борбено въодушевление, по тази причина не се насилвайте. Замисляйте се дали не пренатягате бурмите на силата си и дали не се претоварвате? В процеса на търсене на отговори ще се разбере дали не превръщате в самоцел от желанието си да сте във форма? Реагирате ли нервно или раздразнено, очевидно сте подвластни на описаните въздействия. Моля, замислете се.

Скорпион
Контролирайте пристрастеностите

Вие сте във вихъра си, а любовните връзки са вашата буря. Въздействието на мощните трептения от страна на Юпитер придават изключително обаяние на държанието ви. Мнозина са и тези, които дружно с любовните желания замислят смели нови професионални планове. Някои от вас считат, че се нуждаят от метаморфоза на живота си, заради което живеят напред във времето и подценяват нормалните си отговорности. В предвижданията за седмицата съгласно звездните наставления участва задължението да съхраните фамилното успокоение. Вие обаче настоятелно подчертавате своето мнение и отстоявате правото си на свободни решения. Няма да е елементарно да съчетаете двете линии. Все отново пробвайте. Дните от 17 до 20 април посветете на тази задача, като не давате воля на пристрастеностите си и най-много на ревността си.

Стрелец
Не смесвайте усеща и логичност

Неспокойни сте. Ретроградният Меркурий подбужда силата ви, зареждайки ви с готовност за пътувания, промени и спортна интензивност. Единствено на 15 и на 16 април, до момента в който трае новолунието и Меркурий минава към пряк ход, бъдете деликатни - допустимо е заради превъзбуда или припряност да се ударите, да паднете. В професионален проект също има промени. Те се случиха напоследък и трансформираха вашия бизнес проект, а и заплащането ви. Според звездните трептения, в реда на нещата е да продължи с доказване на качествата и творчеството си. Надявам се, че през дните от 17 до 20 април ще прозрете какво се чака от вас. За задачата си забранете да смесвате страсти и логичност. През интервала не се предлага да се доверявате или да доверявате тайните и подготвяните планове пред който и да било. Стриктно подбирайте своите слушатели.

Козирог
Докажете се

Звездната характерност на интервала разрешава изяви, насърчава смелите стъпки в бизнеса. Вие сте отворени за новото и можете да постигнете доста, в случай че употребявате своите знания без да се притеснявате от възможни неточности. Това, че ще сте разкрепостени и подготвени да контактувате, ще се хареса на близките и те ще проявят предпочитание да ви поддържат във вашите акции. Сигурна съм, че сред 17 и 20 април би трябвало да потънете в ежедневните каузи и да се справите с тези от тях, които досега сте отбутвали или отлагали. Точно на посочените дати на мнозина ще им се наложи да потвърждават качествата си пред авторитетни и високопоставени лица. Трябва да сте подготвени да поемете последваща порция отговорност във връзка с работа, професионални задания, в случай че желаете да се докажете.

Водолей
Не бързайте с изводите

Не плувате в свои води. Няма нищо ужасно - това е единствено за няколко дни и отминава след 17 април. Точно тъй като не сте в добра кондиция, се хвърляте през глава от концепция към концепция. Трудният за вашия рожден знак аспект Венера/Марс основава страсти, които вие разбирате превратно. Те не ви пазят от прибързани дейности. Дори в противен случай - подтикват ви към тях. Към това се прибавя заплахата от мощно прочувствени реакции на събития и случки от действителността на делника, защото от 14 до 16 април дните се ръководят от Уран и ретроградния Меркурий. Те ви подтикват да прибързвате със заключенията. Предлагам всеки да си направи съотвените заключения от прочетеното и да не разреши мощните сили от страна на цитираните преноси да го подведат във връзка с избора на държание.

Риби
Не се правете на съдия

През идните дни събитията ще тестват вашите качества вярно да анализирате събитията. Не на смешка ще изпитате усложнения. Първи ще отчетат разстройването ви вашите близки и ще ви поддържат със съвет. Вие се радвате на естетика в персонален проект и интимните връзки са спокойни. Предлагам дните от 17 до 20 април да прекарате в стеснен кръг, като умишлено ограничавате другите си контакти. Ако на работа някой се нуждае от вашето наличие или поддръжка, апелирам, направете нужното, само че си запазете мнението за себе си и не се включвайте в разногласия, не се поставяйте в ролята съдия. На 15 и на 16 април съчетанието на новолунието с пряк Меркурий, допълнено с вибрациите на Уран от знака на Овен са в положение да ви подскажат какво ви чака в персоналния и професионалния живот. Имате време да се огледате и да изберете подобаващия ден за една значима стъпка/ решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР