Честито Рождество Христово! Желая светли и весели празници! Радвам се

...
Честито Рождество Христово! Желая светли и весели празници! Радвам се
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: До края на януари има време, починете си и празнувайте

Честито Рождество Христово! Желая светли и радостни празници! Радвам се доста, че Омикронът не можа да ни скапе празниците. Това написа на персоналната си страница във Facebook математикът и член на НОЩ проф. Николай Витанов във връзка светлия християнски празник Рождество Христово.

Ето какво още показа той:

" Оттук натам ще има някои промени.

1. Благодаря на злобарите си за съдействието им за осъществяване на програмата ми за проучвания в региона на теорията на идеологическата битка. Натрупах материал за доста публикации. Програмата приключи, понечвам се с други проучвания. Което ще рече, че няма повече да загатвам злобарите в анализите си. В някоя от публикациите, които ще обявявам надалеч на запад, ще им напиша и благодарности.

2. Веселата част след анализите ще продължи. Понеже баснята за юрдеците и крокодила се хареса на много хора, ще продължа с басните и няма да давам толкоз доста съответни образци за приложение на законите на Мърфи, Паркинсън, Питър и другите.

3. След Нова година ще има разбори, само че евентуално с течение на времето ще ги поразредя и няма да са всеки ден. Причините са две. Едната е, че имам и друга работа и евентуално към този момент ви омръзнах, а и други желаят да се изяват на полето на прогнозите. Втората причина е, че съм подложен на непрекъснати офанзиви заради доминантното ми състояние на полето на прогнозите. Някои хора доста желаят да млъкна и да не ви осведомявам, в това число и от този акаунт. Добре, ще се обаждам по-рядко, а прогнозите дано и други да ги вършат. Знаете, че това ми е странично занятие, а едно много по-основно мое занятие е математическата обществена динамичност. Моделирането на развиването на епидемии в обществото е дребна част от тази просвета. Много по-интересно ми е моделирането на властовите процеси и феномени да вземем за пример. Мисля да се насоча натам.

Ще се опитам да не ви оставя баз навременна информация за това, което чакам да се случва с пандемията. Знаете какво чакам да стане до края на януари и през февруари. Дотогова има време, починете си и празнувайте. И дано вирусът да ви заобикаля ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР