Честит рожден ден на единствената, неповторимата, примата Лили Иванова! Пожелаваме

...
Честит рожден ден на единствената, неповторимата, примата Лили Иванова! Пожелаваме
Коментари Харесай

Наказанието за противниците на Лили Иванова е да броят годините й

Честит рожден ден на единствената, неповторимата, примата Лили Иванова! Пожелаваме й здраве, тъй като в този миг имаме на първо място потребност от него, нови сили и креативно дългоденствие.

Признавам, че постоянно съм се питала по какъв начин щеше да се развие кариерата на такава огромна певица като Лили Иванова, в случай че не се беше родила в България. Дали лишена от балканския примитивизъм на българския мачо щеше да получи подобен ентусиазъм да твори, да извършва нови и нови песни, да се трансформира, да се развива, да възнамерява следващите си концерти. Да работи напук, сходно на един същински телец. Дали Лили не е огромна, на инат на мъжете в живота си, които са се опитвали да се качат на нежните й плещи, с цел да наподобяват по-високи.

Защото и през днешния ден, в деня, в който Лили Иванова ще смъкна следващия лист от календара,

мнозина още веднъж ще се опитат да упражнят остроумието си на тематика нейната възраст.

Обикновено това е привилегия на мощния пол в страна, в която, в случай че си мъж дълголетник и се радваш на триумфи, си пич, само че в случай че си жена, най-вероятно си магьосница, обладана си от нечисти сили. Други пък ще извадят ексела и ще стартират да броят парите й, тъй като евентуално са доста, само че са си нейни, изкарани с почтен труд, а това е дразнещо по адрес на една жена. По тези географски ширини дамите би трябвало да чакат благодеяние от мъжете си, с цел да са кротки, и всякога учтиво да молят, в случай че желаят да си купят червило.

Лили Иванова дава неприятен образец на дамите в България, а това не се харесва на половинките им.

Лили минава с усмивка през тази завист и й се любува. Не с мазохизъм, а с презрението на кралица. И не знам дали си даваме сметка, само че в случай че има икона на феминизма у нас, това е точно тя: самостоятелна, независеща, хамелеон до мозъка на костите си.

Време е още веднъж да извадите мазната хартия на колбаса, върху който сте закусвали, момчета, да вземете молива, затъкнат зад ухото и бакалски да се упражните върху изчисляването на възрастта на Лили. Да, тя е на доста години, само че една от аргументите за това е, че е била лишена от привилегията да стои зад тила на следващия хрантутник, който да я вкарва в коловоза на „ домашния уют “. Този, на който да постели леглото и да му пожелае: скъпи, довечера на мека пухена възглавничка сладостен сън ще спиш. Да го умили както шефка на МВФ български министър-председател...

Не, Лили Иванова не е от тези. И по тази причина й благодарим, че я има, че перфекционист и дразнещо друга.

Ако Лили Иванова ви липсва, на следващия ден (събота, 25 април), може да я видите като героиня в необичайния филм анкета „ Тайната фотография “, на който самата тя е продуцент.

Откъси от него ще бъдат излъчени от 18:00 ч. в предаването „ Карбовски: Втори проект “. Припомняме, че при започване на 2020 година примата предложения 10 публицисти от разнообразни медии и отговори без предварителна подготовка на въпросите им. Моментът бе запечатан на снимка, с която през днешния ден певицата анонсира кино лентата, озаглавен „ Тайната фотография “.

„ Резултатът е загадка фотография на времето. Документ, надхвърлящ моментите на популярност, слабостта на преходното и титанични борби, отдадени на едно име и едно изкуство. Любов, която в никакъв случай няма да бъде минало. Минало, което е доста повече от история. И самата История, написана с въпроси към непознатата Лили. Тя е постоянно нова, постоянно съвременна и очевидно безконечна. “

Това е късото изложение на кино лентата, който след края на изключителното състояние ще бъде показан в цялостния си тип.
 Защо Лили Иванова облече суитшърт?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР