Чесънът е един от любимите зеленчуци на хората по цял

...
Чесънът е един от любимите зеленчуци на хората по цял
Коментари Харесай

Как да подхранваме ЧЕСЪН, ако искаме няколко чувала реколта

Чесънът е един от обичаните зеленчуци на хората по целия свят. Освен, че съумява да овкуси храната по необикновен метод, това растение ни оказва помощ и да се оправим с вируса и настинките. Неслучайно бива асоциирано с благосъстояние.
Ако живеете в къща с голя двор, то сигурно не един път ви е хрумвало да започнете да отглеждате зеленчука.
Истината е, че развъждането му не е чак толкоз комплицирана задача, само че въпреки всичко си има известни тънкости и специфики, с които е добре човек да бъде осведомен, преди да се впусне в предизвикването, наречено „ Градинарство ”.
 Смес от чесън и лимон за чисти кръвоносни съдове Смес от чесън и лимон за чисти кръвоносни съдове
Смес от чесън, лимон и мед прочиства кръвоносните съдове: истина или мит? Използвайте лимон и чесън за пречистване на кръвоносните съдо...

Много е значимо да подберете вярно мястото, където ще отглеждате вашия благоуханен любим. За предпочитане е да заложите на онази повърхност, която е наоколо до краставици и грах. По необясними за нас аргументи, растението се схваща добре точно с тези два зеленчука и са чудесни съседи.
Не забравяйте също да обработите мястото, преди да засадите чесъна. Самите скилидки би трябвало да са накиснати в солен разтвор за няколко часа.
Тайната е в подхранването
Сега обаче следва да споделим и тайната за двойно, а даже и тройно по-голяма годишна продукция. Наторяване! Това е онази дребна хитринка, която умее да прави огромни чудеса.
 Ако извършите ТОВА, главите на чесъна ще са огромни колкото ЯБЪЛКА Ако извършите ТОВА, главите на чесъна ще са огромни колкото ЯБЪЛКА
Чесънът е един от тези зеленчуци, които напълно умерено можем да съпоставим с благосъстояние. Неслучайно е казано, че в случай че сънуваш чесън, ще за...
В никакъв случай не ви съветваме да купувате тор от магазина. Знаем, че в профилираните обекти се оферират най-разнообразни типове, само че съгласно нас е изцяло ненужно да прибягвате към тях.
Какво ще кажете за обелките на обичания си зарзават? Става въпрос за елементарен банан, който участва в купата с плодове във всеки един дом и освен това целогодишно. Вместо да изхвърляте обелките на бананите, най-добре ги запазете и смесете с натрошени яйчени черупки и пепел.
С получената примес наторявайте вашия зарзават. Правете го постоянно и не забравяйте за поливането.

Ако бъдете прецизни и не пропускате опция да подхраните ароматната фалшификация, то ние ви подсигуряваме, че идващият рандеман ще бъде с няколко чувала допълнително.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР