Черногорската групировка изпраща снайпера от Словакия в България. Оттам той

...
Черногорската групировка изпраща снайпера от Словакия в България. Оттам той
Коментари Харесай

Властите в Сърбия намесиха и България в ”атентата срещу Вучич”

" Черногорската формация изпраща снайпера от Словакия в България. Оттам той е трябвало да бъде взет от професионален палач, нает за атентата против Вучич през февруари тази година. Става въпрос за професионален палач от чеченски генезис ", написа проправителственият таблоид " Ало ". Същата информация се популяризира и от другите близки до властта медии като " Информер " и " Сърбия Данас ". Всички те се базират на " източници от проверяващите органи ".

Според тях, черногорската мафия е наела 15 души за организирането на атентата против Вучич. Те са имали за задача да наблюдават придвижването на президента и да се грижат в Чечня за килъра. Планът обаче се провалил заради " информацията от Европол до сръбската полиция ". В изявленията се твърди още, че " за ликвидирането на сръбския президент килърът щял да получи 1 млн. евро, тъй като ставало въпрос за експерт, който е минал през бойните полета. Той е бил нает персонално от кума на Звичер Мики Плави - Дебелият, който бе част от незаконната група " Пинк пантер ". Смятаният за непосредствен до Вучич основен редактор на " Информер " Драган Вучичевич, Звичер е желал да отмъсти на сръбския президент, тъй като " той е разрушил наркомрежата му в Сърбия и района ". В информациите в детайли се споделя по какъв начин пушката е открадната от секретните хранилища в Братислава и по-късно е прехвърляна през няколко страни в Европа, с цел да стигне до България.

От няколко седмици в сръбските медии се популяризира информация за следващия готвен атентат против Вучич. В тези изказвания се включи и някогашният съпартиец на Вучич - водачът на Сръбската радикална партия Войслав Шешел, който персонално уточни като уредник Звичер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР