Черно море 12-годишният варненец Явор Добрев дари косата си в помощ

...
Черно море
12-годишният варненец Явор Добрев дари косата си в помощ
Коментари Харесай

12-годишно варненче дари косата си на болна млада жена

Черно море 12-годишният варненец Явор Добрев подари косата си в помощ на дама от София. Смелото момче направи това обществено в ефира утринния блок на тв " Черно море " - " Утро в нашия град ". Каузата му е за Пепа Атанасова на 33 години, която страда от заболяване, обвързвано с окапване на косата и веждите. 
" Като един естествен човек, тя желае да има коса и да води още веднъж естествен живот " - показа в ефир Стоян Бурназов - Бурназа, който е един от почитателите на филантропичните жестове в интерес на онкоболни, стартирани от варненеца Пламен Колесниченко.
Явор Добрев е чакал 3 години, с цел да порасне косата му дотолкоз, че да послужи за перука. Чул е по малкия екран за самодейност, набираща искащи да дарят коса. " Хората реагират друго, някои необичайно - Черно море споделя смелият юноша. Мнозина не харесваха типа ми - споделяха ми " Приличаш на момиче. Кога ще си отрежеш косата? " Вече не им обръщам внимание. Важното е, че ще оказа помощ. Аз се занимавам с роботика и пея в хора на варненските младежи. Обичам да пея и рок ". След като подари косата си, детето показа, че се усеща прелестно и приканва други също да последват образеца му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР