Черно кожено яке, прилепнал панталон, тяло, предизвикващо завист и обезоръжаваща

...
Черно кожено яке, прилепнал панталон, тяло, предизвикващо завист и обезоръжаваща
Коментари Харесай

Джон Траволта се прости с Оливия Нютън-Джон

Черно кожено яке, прилепващ панталон, тяло, предизвикващо злоба и обезоръжаваща усмивка- това е обликът който неизбежно изниква при споменаването на името на Оливия Нютън -Джон. Звездата от „ Брилянтин” ни напусна на 73 година Тя е умряла заобиколена от фамилията, приятелите си и вторият и брачен партньор Джон Ийстърлинг, за който Оливия споделя, че е любовта на живота й. В пост в инстаграм, потвърждаващ новината Ийстърлинг моли феновете на звездата да уважат персоналния живот на фамилията в този сложен миг и добавя, че вместо да пращат цветя, могат да създадат подаяние за фондацията на името на брачната половинка му.

 Дезинформацията не е друга позиция 8 авг 2022 | “Не се заблуждавайте! Дезинформацията не е друга позиция! ” - това е посланието на акцията, която...

Повече от 30 години Оливия Нютън -Джон се бори с рака. Актрисата намерено говореше за сложния си път и се трансформира в знак на вяра за хиляди дами. Тя и брачният партньор и Джон Ийстърлинг основаха „ Olivia Newton-John Foundation Fund”, с цел да проучат и изследват опцията да се употребява силата на растенията и билките против тежката болест.

Нютън-Джон е най-известна с основната си роля във кино лентата " Брилянтин " от 1978 година, в който играе с Джон Траволта в ролята на Санди. Наскоро якето и прилепналият черен панталон, които тя носи в последните подиуми от кино лентата бяха продадени на благотворителен търг, проведен от актрисата за набиране на средства за битка с рака.

„ Скъпа Оливия, ти повлия на всички ни толкоз доста. Направи живота ни по-добър” написа в профила си в инстаграм Джон Траволта, изиграл Дани Зуко в ” Брилянтин”. Екранния сътрудник на Нютън-Джон добавя, че е бил обуздан от чара на актрисата от първия миг, в който я е видял.

Оливия Нютън-Джон има четири награди „ Грами”, в това число и за запис на годината за „ I Honestly Love Yоu” от 1974 година Малцина знаят, че е внучка на известния физик, притежател на Нобелова премия Макс Борн. Има звезда на Алеята на славата и притежател на най-голямата държавна премия на Австралия- австралийски медал.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР