Черният лебед, както стана известна жената на Лозан Панов –

...
Черният лебед, както стана известна жената на Лозан Панов –
Коментари Харесай

Черният лебед пуска фалшиви новини на немски

Черният лебед, както стана известна дамата на Лозан Панов – Елисавета, даде своя принос в разпръскването на подправени вести от Фабриката за медийни операции на задкулисието, написа " Монитор ".

Панова с изключение на публична половинка на компрометирания арбитър № 1 е и притежател на бутиковото немскоезично издание „ Виртшафтсблат “, което наследява от ненадейно умрелия си първи брачен партньор. Журналистическата кариера на госпожа съдийшата не се разгръща отвън малотиражното вестниче, което очевидно не й е попречило да го употребява за удари против „ непослушни “ задгранични фактори. В случая в ролята на цел се оказва новият немски дипломат Херберт Залбер.

Дипломатът е подложен на гневна офанзива от малотиражката, тъй като – както излиза наяве от публикацията, е „ дръзнал “ да награди несъответствуващия съгласно визиите на Панова и обкръжението й, човек. Става въпрос за раздаването на годишните награди на Германско-българската промишлена и комерсиална камара, като измежду отличените попада и притежателят на „ Елпром” Троян Младен Мондешки.

Призът очевидно е избол очите на Панова и менторите й и по тази причина тя пуска ядосан памфлет, направен по всички правила на пропагандната публицистика и цялостен с подправени вести, писани по опорни точки. Така името на омразния от Бети и кръга „ Капитал “ предприемач е оплетено, естествено без доказателства за връзките, с това на издателя на " Труд " и " екран " – депутата Делян Пеевски.

Подобна тактичност на деяние не е нова за Фабриката, чиито издания са впрегнати да пишат подправени вести на конвейер, в които наложително би трябвало да участва името на Пеевски. Директивата е, че националният представител би трябвало да бъде показан за главно зло в страната, че даже и отвън нея, без значение че за тези изказвания не се показват доказателства.

Целият материал четете в " Монитор "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР