Чернигов и Киев са подложени на постоянни въздушни удари и

...
Чернигов и Киев са подложени на постоянни въздушни удари и
Коментари Харесай

Нови мощни ракетни и авиационни удари по Киев и Чернигов

Чернигов и Киев са подложени на непрекъснати въздушни удари и удари с ракети, макар изказванията на Русия за понижаване на военната интензивност в тези региони, предава УНИАН.


Това се споделя в разследващия преглед на министерството на защитата на Англия. По положение от 1 април английското разузнаване отбелязва, че и Чернигов, и украинската столица страдат от непрекъснати удари на руснаците.

"Украйна също продължава да реализира сполучливи, само че лимитирани контраакатаки на изток и северо-изток от Киев. Украинските войски си върнаха селата Слобода и Лукашовка южно от Чернигов и са се разположили по продължение на единия от главните пътища за доставяне сред града и Киев ", се споделя в известието.

По-рано английското военно разузнаване заяви, че Русия трансферира част от своите сили от републиките Абхазия и Южна Осетия в Грузия, с цел да ускори нахлуването си в Украйна. Крайно малко е евентуално, че Русия е възнамерявала през цялото време да поддържа своите сили по този метод, за това свидетелстват непредвидените загуби, които тя претърпя по време на нахлуването.

По данни на Генщаба на ВСУ, съветските военни в Украйна са попълнили своите редици с подразделения от двете непризнати републики. Като цяло са пристигнали към 2 000 души.

Част от военните от Южна Осетия са отказали да вземат участие в бойните дейности на територията на Украйна и сами са се върнали в Цхинвали. По данни на медиите, става дума за към 300 души.

Руските окупатори нанасят авиоациони удари по четири посоки в Украйна. Това обявиха на собствен ред от министерството на защитата на Съединени американски щати.

По думите на източниците, с изключение на Киев, съветските сили удрят и по Чернигов, Изюм, Харковска област и Донбас.

"Виждаме по какъв начин руснаците не престават да усилват броя на полетите на своята бойна авиация през последното денонощие, става дума за над 300 полета ", отбелязва източник. /БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР