Черна прокоба е надвиснала над семейство Гущерови, разказват запознати с

...
Черна прокоба е надвиснала над семейство Гущерови, разказват запознати с
Коментари Харесай

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит


Черна поличба е надвиснала над семейство Гущерови, описват осведомени с не изключително чистите им бизнес каузи. От началото на годината върху тлъстите рамене на наследника Християн се стоварили тежки задължения и той бил безусловно изпъден дружно с жена си Светлана и трите им деца от първокласния дворец в Бояна, тъй като към този момент не смогвал да заплаща безумната ипотека.

 



Свикналият на непристойно разблуден живот баровец и капризната му брачна половинка се били изнесли чартърен и треперели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това изяснява за какво Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома си, а популяризира създаваните от нея пижами единствено посредством най-верните си приятелки. По думите на няколко изключително близки до госпожа Гущерова бръмчалки, тя през ден получавала паник офанзиви от смут, че скоро няма да има пари за силикон и филъри, с които през месец тунингова промененото си до неразбираемост лице и тяло. Клюкарките редят, че тя към този момент почнала да се оглежда за нещо по-перспективно, въпреки искащите да дундуркат три непознати деца не били кой знае какъв брой.

 



Свекърът Добромир Гущеров също не можел да помогне на младото семейство, т.к имал лични бизнес кахъри. Говори се, че таткото направил няколко несполучливи покупко-продажби във Виена, поради които се върнал с няколко милиона обратно и в този момент гледал да избави личната си кожа. Да не приказваме, че втората му жена не отстъпвала на Светлана по разходи и била същинска прахосмукачка за долари и евро. За похлупак остарелият паралия трябвало да устоя и доведена дъщеря, която също като снаха му е на непрекъснат абонамент при пластичните хирурзи.

 






Свърши ли приказката на Светлана Гущерова, се питат в родния елит. Търговищката разбивачка на фамилии напоследък не спря да дърпа дявола за опашката, парадирайки с парите на фамилията, което я прибра по благосклонност. Тя не спря да навира в очите на изнемогващите българи скъпите си парцалки, екзотични почивки и безумни разкрасителни процедури. Повярва си, че е блъснала шестица от тотото, само че в скоро време май ще би трябвало да си напомни по какъв начин се пере на ръка, злословят врагините й от лекия род.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР