Черешов бос стана Преслава. Най-известната чалга дива влиза в бизнеса

...
Черешов бос стана Преслава. Най-известната чалга дива влиза в бизнеса
Коментари Харесай

Преслава Става Черешов Бос

Черешов необут стана Преслава. Най-известната чалга дива влиза в бизнеса на бащата на детето й Павел.

Любимият на певицата е процъфтяващ земеделец. Лазаров стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в региона на Мездра и Враца. Мъжът до Преси от години се занимава с това, а бизнесът му е повече от сполучлив.

Здравенякът взема решение да вкара половинката си в занаята. Двамата са видяни да обикалят черешовите масиви, владеене на Павел. Работници споделят, че изпълнителката не се държи като шеф, а по-скоро й било любопитно да се запознае с работния развой.

Чалгарката и Павел от ранни зори са по нивите. Това е най-натовареният интервал в годината за бизнеса на половинката й и Преслава взема решение да е компактно до него, в случай че може да помогне с нещо.

Пайнерката се похвали с положителната годишна продукция в обществената мрежа. Тя разгласява няколко фотоси на черешите. От фрагментите излиза наяве, че добивът е повече от сполучлив, тъй като са подредени стотици цялостни щайги с аления и апетитен плод. Самият Павел е на мнение, че известността на жена му може единствено да помогне на бизнеса и търговците да купуват по-големи количества.

За да може да е пълноценна по нивите, Преслава прекрати участията си на сцената.

Първоначално певицата анулира изявите си около баловете за една седмица. Тогава една от най-оборотните изпълнителки прекара тежък пролетен грип. Вирусът повали Преси и тя бе на легло няколко дни, написа България през днешния ден.

Сега певицата призна, че ще отсъства още две седмици от сцената. Този път тя не назова причина, само че е ясно, че е заета с различен ангажимент – а точно събирането на реколтата. “Ще почивам още половин месец” – разкри на почитателите си Преслава.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР