Чепеларе. Следващата година Чепеларе ще събере в сърцето на Родопите

...
Чепеларе. Следващата година Чепеларе ще събере в сърцето на Родопите
Коментари Харесай

Световно и европейско по ски-ориентиране в Чепеларе догодина

Чепеларе. Следващата година Чепеларе ще събере в сърцето на Родопите международния и европейски хайлайф в ски-ориентирането. От 21 до 27 януари 2022 година
планинският зимен център ще бъде хазаин на няколко огромни шампионати:
международното за мъже и дами, европейското за мъже и дами и международното за ветерани.

По този мотив на посещаване у нас бе Пер Фрост, пратеник на Международна федерация по насочване (IOF). На работна среща в Община Чепеларе той бе признат от кмета Боран Хаджиев. В наличието на проф. Валентин Гърков от Българската федерация по насочване тримата разискаха в елементи въпроси по организацията на огромното събитие, което следва на наша територия.

Като основен контрольор към Международната федерация, Пер Фрост е претрупан със задачата да инспектира постигнатото дотук в подготовката, хотелите, опциите за настаняване, терените, с всичко, обвързвано с реализирането на събитията и по-късно да изготви отчет. По неговите лични думи усещанията му от видяното дотук са позитивни, само че най-важна е готовността, с която Община Чепеларе се ангажира да спомага в цялостния потенциал на опциите и пълномощията си при организацията и провеждането на шампионатите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР