Ченгета тарашиха колите и дома на купувач на гласове от

...
Ченгета тарашиха колите и дома на купувач на гласове от
Коментари Харесай

Ченгета тарашиха дома и колите на купувач на гласове от Берковско, щракнаха му белезниците

Ченгета тарашиха колите и дома на покупател на гласове от монтанско село, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
В хода на полицейската акция през вчерашния ден чиновници на районното ръководство в Берковица направили надзор на 10 МПС, 15 лица, 2 адреса. При интервенцията е тествано и лице с престъпни прояви. При извършени процесуално-следствени дейности от парцела на 48-годишен гражданин на село Бистрилица са конфискувани парична сума в размер на 2 375 лева, 7 листа с изписани против тях имена и числа, тетрадка, карта за принадлежност към политическа партия и 4 патрона. Направено е и претършуване на притежаваните от мъжа два леки коли.
Мъжът е арестуван за 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане по член 167, алинея 2 от Наказателен кодекс, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
При полицейските инспекции са формирани 2 акта за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и сигнален протокол по член 65 от Закона за Министерство на вътрешните работи.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР