Челси сподели добри новини относно състоянието на бранителя Сесар Аспиликуета.

...
Челси сподели добри новини относно състоянието на бранителя Сесар Аспиликуета.
Коментари Харесай

От Челси разясниха какво е състоянието на Аспиликуета

Челси показа положителни вести по отношение на положението на бранителя Сесар Аспиликуета. Той пострада съществено при загубата против Саутхемптън (0:1) в последния дуел на " сините " във Висшата лига. 

От клуба пуснаха фотография на испанеца, който се е завърнал на подготвителната база на отбора. Той обаче не е упражнявал с останалите, а продължава възобновяване си. Аспиликуета бе изритан в главата от футболист на " светците " и след повече от 10 минути здравна помощ на терена, той бе изнесен на носилка и откаран в болница.

Following a concussion injury sustained during Saturday’s game against Southampton, César Azpilicueta has been discharged from hospital and is recovering well at Cobham.
— Chelsea FC (@ChelseaFC)
Старши треньорът на отбора - Греъм Потър, даже показа, че футболистът е бил в безсъзнание при тежкия случай. Все отново положението му бързо се е подобрило и той е бил изписан от болничното заведение, а на днешната подготовка се е завърнал в базата на Челси, даже да е единствено на посещаване. 

„ След мозъчно разтърсване, получено по време на мача против Саутхемптън в събота, Сесар Аспиликуета беше изписан от болничното заведение и се възвръща добре в Кобъм. Медицинският екип на клуба следи от близко положението му, като се придържа към значимите протоколи за мозъчно разтърсване, с цел да подсигурява сигурността му. Той следи подготовка през днешния ден, преди да стартира работа по завръщането си на терена ", споделиха от клуба в публично мнение.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР