Чеченският лидер Рамзан Кадиров съобщи, че президентът на Русия Владимир

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров съобщи, че президентът на Русия Владимир
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров се похвали с орден от Путин за приноса си в развитието на Чечения -

Чеченският водач Рамзан Кадиров заяви, че президентът на Русия Владимир Путин го е наградил с медал „ Александър Невски “ за приноса му в социално-икономическото развиване на района.

„ По предложение на вицепремиера на Руската федерация Марат Хуснулин с декрет на президента на Руската федерация бях награден с медал „ Александър Невски “ за огромния ми принос в социално-икономическото развиване на Чеченската република и дейно решение на задания от огромно национално значение “, похвали се ръководителят на републиката в своя Telegram канал.

Кадиров прибавя, че се е заел да продължи да служи безкористно в интерес на републиката. „ За мен е най-голямата чест да получа премия от президента на Русия. Благодаря на Владимир Владимирович Путин за доверието и непрекъснатото внимание към развиването на нашия район! За себе си схващам премията като задатък, скланям се да продължа самоотвержено да послужвам за положителното на Чеченската република и нашата велика татковина - Русия ", споделя Кадиров.

Чеченският водач получава постоянно държавни оценки на Руската федерация, от време на време по две или три годишно. Така да вземем за пример от " Заслуги пред отечеството " има два - трета и четвърта степен. Има още Орден за геройство, Орден на достойнството, орден " За воинска героизъм ", има и чеченски медал, " Кадиров ", носещ неговото име. През 2006 стана Герой на Русия, а също така е суетността си поддържа и с почетни звания. В частност Рамзан Кадиров е Заслужил деятел на физическата просвета на Чеченската република и Заслужил строител на Чеченската република. През 2020 година Путин го направи и генерал-майор от Росгвардия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР