Чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви войната в Украйна за свещен

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви войната в Украйна за свещен
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров призова руските мюсюлмани на свещен джихад в Украйна

Чеченският водач Рамзан Кадиров разгласи войната в Украйна за „ заветен джихад “ и прикани съветските мюсюлмани да се надигнат и да се борят с „ демоните “ и силите на „ сатанинската народна власт “, заяви в. " Дейли Мейл ". Кадиров, един от най-твърдолинейните поддръжници на Путин, твърди, че е дълг на патриотите да вдигнат оръжие.

Това се случи откакто в Украйна беше погубен кадировски спецотряд и по разнообразни данни бяха убити с ракета сред 40 и 60 кадировци, които водят война на страната на Русия.

" Искат да разбият родината ни на части, да я стъпчат в мръсотията и в последна сметка да осквернят вярата и културата ни, с цел да нямаме никаква еднаквост и нито една фамилна полезност “, сподели той. 

Изказванията на Кадиров по-късно бяха повторени от съветския Съвет за сигурност, който в изказване стартира да ругатни украинците, обвинявайки ги, че стотици демонски секти се популяризират из страната им и че Украйна би трябвало да бъде „ изцяло десатанизирана “.

Това бележи смяна в тона на войната, защото преди Москва разгласи, че се бори против фашистите и желае Украйна да бъде „ денацифицирана “. Сега, най-малко съгласно Кремъл, те се борят с Дявола.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР