Чай от турти за добро здраве и дълголетие Основната тайна

...
Чай от турти за добро здраве и дълголетие Основната тайна
Коментари Харесай

Чай от турти за дълголетие и оптимално здраве

Чай от турти за положително здраве и дългоденствие

Основната загадка за здравето и дълголетието на една жена се крие в цветята. Колко е просто!

Баба ми живя цялостен живот на село. Тя към този момент е на 81 години, само че в никакъв случай не се е оплаквала по здравословни аргументи. Баба ми не приема никакви медикаменти и в това време благосъстоянието и силата й са за завиждане. Тя знае доста за тайните на дълголетието. Само си представете: тя към момента чете без очила!

Основният асистент за положителното здраве на баба ми са елементарните турти. Тя си прави чай от цветовете, които сама си отглежда.

Туртата е необикновено потребно цвете, което е богато на витамини и минерали. Ако пиете запарка от турти всеки ден, тогава с течение на времето ще забравите за доста здравословни проблеми, което е изключително значимо в преклонна възраст.

През лятото баба си прави чай от свежи цветове, а за зимата си подготвя ресурс от сухи цветове.

Между другото, тя е “засадила ” съвсем целия двор с турти. Много хора засаждат турти в дворовете си, защото това са доста красиви и издръжливи цветя.

Вижте още: Подхранване и поливане на доматите за богата годишна продукция

Опитайте и заменете най-малко една чаша от нормалния си чай с чай от турти. В последна сметка, да доживеете до 80 години без никакви съществени здравословни проблеми е отличен тласък, нали?

Надявам се този съвет да ви е потребен и да ви донесе доста изгоди!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР