Частни самолети, яхти, собствени отделения за неотложна помощ: на фона

...
Частни самолети, яхти, собствени отделения за неотложна помощ: на фона
Коментари Харесай

Как богатите се спарят с кризата Covid-19

Частни самолети, яхти, лични отделения за неотложна помощ: на фона на разпространяването на ковид някои състоятелни хора прибягват до средства, немислими за останалите.

Близо 120 хиляди души по целия свят са се заразили от новия тип коронавирус; в резултат на заболяването починаха над 4.2 хиляди индивида, съгласно последните данни на изследователския център Coronavirus Resource Center към университета " Джон Хопкинс " в Балтимор. По данни на Световната здравна организация вирусът е поразил към този момент над 100 държавни.

Разпространявайки се по земното кълбо, вирусът не прави разлика сред обществените пластове, само че в битката против епидемията не всички са равни, отбелязва немското сп. " Шпигел ".

Летищата са местата, където хора от целия свят се тълпят в лимитирани пространства. В самолетите те са настанени близко един до различен. За да избегнат тези опасности, в последните седмици някои хора все по-често употребяват частни самолети.

Търсенето на частни самолети нараства, споделя в изявление пред организация Блумбърг Ричард Луис от Insignia Group. По думите му това се отнася най-вече за по-дълги полети. Компанията е специлизирана в образуване на пътувания за по-заможни клиенти. " Те не желаят да споделят пътническия салон с други хора ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР