Момиче съобщи, че улично коте е заклещено на улука от

...
Момиче съобщи, че улично коте е заклещено на улука от
Коментари Харесай

Коте е заклещено на висока сграда, защо никой не реагира?

Момиче заяви, че улично коте е заклещено на улука от задната страна на съда във Велико Търново... Вече съвсем 24 часа. Това видя GlasNewsв обществените мрежи.

Момичето твърди, че многократко се е обаждала на телефон 112, само че от там единствено отказвали да оказват помощ. " Излиза със следните оправдания: Да не се наруши облицовката на постройката, да се изиска единодушие за постройката, защото е общинска и да не се насочва такова внимание към животното, тъй като е улично ", пише момичето в обявата си в обществените мрежи.

" Затова ли се заплащат заплати на подобен вид органи, които към този момент от над 23 часа не си помръдват пръста? ", пита момичето преди да уточни, че е звъняла и на стационарните номера на институциите. Те не отговаряли. "

Младата жена твърди, че е отишла на място в пожарната, само че станал очевидец на " невероятни чиновници, които пили кафе и гледали " Игри на волята ".

Великотърновци са потресени от случая. Някои са подготвени да дойдат на помощ и да докарат вишка.

В мненията жена цитира немския философ Артур Шопенхауер - " Състраданието към животните е толкоз тясно обвързвано с добротата на характера, че може с убеденост да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е нечовечен към животните. "



Очаквайте детайлности!

Снимки: Динко Стойчев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР