Днешното участие на Анелия в сутрешния блок на Нова телевизия

...
Днешното участие на Анелия в сутрешния блок на Нова телевизия
Коментари Харесай

Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета

Днешното присъединяване на Анелия в утринния блок на Нова телевизия провокира вълна от отрицателни мнения измежду феновете. В него тя приказва както за персоналния си живот, по този начин и за злополуката, в която участваше неотдавна. Явно обаче хората не са останали очаровани от изявлението й:

„ Анелия, имаш положителни шлагери,които и до през днешния ден се слушат. Питам се обаче за какво за цялото ефирно време, което ти беше обещано, сякаш сподели нещо и в това време нищо не сподели!? Единственото, което ясно се разбра, е, че не си стопанка. Много безпаричен речник бе… или не общуваш задоволително с хора, че да го пообогатиш, или си доста затъпяла. Иди на уроци, откри си занятие или просто прочети някоя книга. Срамота е да не можеш да вържеш две фрази на кръст.Красива жена пък…. хайде да не се доизказвам “

„ Опита се каже нещо за опрощение, само че не й се получи. Доста несвързани неща бръщолевеше “.

„ Приличала на 20-годишна, не стига, че не се вижда, ами и не се чува какви ги приказва “.

„ Лъжкиня.. Неприятна лигла.. Излъга за бащата на детето, че е дал позитивна проба.. Без да помогне на детенцето. Безсърдечна и нагла… Беден речник на огромно самочувствие “, са единствено една дребна част от мненията на хората във връзка днешната телевизионна изява на певицата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР