Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма къща в Белоградчик,

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма къща в Белоградчик,
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха огромна къща в Белоградчик /снимки/

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха огромна къща в Белоградчик, научи организация BulNews. Имотът е благосъстоятелност на семейство, което е задлъжняло към банкова институция.
Къщата се намира на ул. „ Цар Асен I “ №12. Площта на парцела е 330 кв.м., а къщата е на два етажа с разгъната повърхност от 202 кв.м. В парцела има гараж с повърхност от 16.43 кв.м, както и още две здания, едната с повърхност от 44.88 кв.м, а другата е 9.90 кв.м.
Имотът съставлява двуетажна солидна жилищна постройка с тухлени стени и дървен гредоред, с отчасти стоманобетонна плоча. На първия етаж има две спални, дневна с кухня и столова, кулоар и баня с тоалетна. На втория етаж има три спални, дневна, кулоар и сервизно помещение. През 2009 година е изработен ремонт на първия етаж. Цялата къща е с локално парно. Второстепенната по-голяма постройка е с тухлени стени и дървен гредоред. Тя служи като складова повърхност. Дворното място е благоустроено, като има настилка с плочи от цепен гнайс, алеи с райграс и цветя, дървена ограда на бетонова основа и дървени врати.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 35 200 лв..
Съдебният извършите разпродава и различен парцел на длъжниците, който е с повърхност от 420 квадратни метра. В него има паянтова жилищна постройка със застроена повърхност от 135 кв.м и с две изби с повърхност от по 10 кв.м. Имотът съставлява едноетажна паянтова жилищна постройка, със зидария от тухли и дървен гредоред. Състои се от седем стаи, две входни антрета с обособено преддверие и пристройка с баня. Постройката се нуждае от главен ремонт.
Началната цена, от която стартира наддаването за нея, е 5 840 лв..
Върху парцела има наложена ипотека и забрана, разяснява съденият реализатор. Търгът ще се организира на 28 ноември от 13.30 часа в постройката на районния съд в Белоградчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР