Частен паркинг в Кършияка с входна такса и работно време

...
Частен паркинг в Кършияка с входна такса и работно време
Коментари Харесай

Четете в Марица: С парите за стадион „Пловдив” кърпим...

Частен паркинг в „ Кършияка ” с входна такса и работно време - Байрам Солак е подготвен да резервира зелената повърхност до хотел " Санкт Петербург ", само че като частен парк. Той е в договаряния с огромен задграничен вложител, който има опит в построяването и стопанисването на сходни обекти. В бъдещия парк ще има зелена зона и разнообразни атракции. Той обаче ще се охранява и ще може да се посещава против входна такса в съответното работно време.

Шефовете на „ Свободна зона ” си поделят 9943 лева награди - Премии в размер на 9943 лв. ще си разделят шефовете на компания " Свободна зона - Пловдив " АД, в която общината държи 85,5 на 100 от капитала. В Съвета на шефовете вземат участие Атанас Атанасов, който е негов ръководител, изпълнителният шеф Едвард Лабуза и Валерий Петров.

С парите за стадион „ Пловдив ” кърпим дупки - Средствата за планиране на стадион „ Пловдив ", планувани за тази година в градския бюджет, се разпределят сред петте региона за поправки и благоустрояване. Това са 300 000 лв.. Парите се преразпределят с мотив, че за стадион „ Пловдив " се чака държавно финансиране. Докато то не пристигна, Голямата къща отива още веднъж във фризера, въпреки че оборудването продължава да се разрушава и има потребност от незабавен ремонт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР