Част от уличните дупките в Пловдив вече са кандидат-кладенци. Ако

...
Част от уличните дупките в Пловдив вече са кандидат-кладенци. Ако
Коментари Харесай

Положението в Пловдив е дупка в дупката

Част от уличните дупките в Пловдив към този момент са кандидат-кладенци. Ако изчакаме още малко, нищо чудно да бликне вода от някоя от тях, изключително в случай че е покрай река Марица. Една такава има на кръстовището на ул. " Цар Калоян " в регион " Централен " до гимназия " Свети Свети Кирил и Методий ", видя Plovdiv24.bg .

Проблемът на всяка дупка е, че с всеки минал ден става все по-дълбока. За да не си счупят я колата, я краката, инициативни жители към този момент натрупат камъни и плочки в нея в опит да задоволят апетита ѝ.

Ясно проличава, че секторът е бил ремонтиран към този момент, само че не е напълно завършен. От едната страна към момента има подредени правоъгълни бетонови блокчета, евентуално положени след разкопаване на канал. От другата страна има асфалтова кръпка, в която в действителност е посочената дупка.

Надяваме се, че въпросният сектор е очакван за неотдавнашен ремонт. В противоположен случай може да се окаже, че някоя дупка в действителност е тунел, водещ към центъра на Земята.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР