Част от тях полицията залови на изхода към автомагистрала "Тракия"

...
Част от тях полицията залови на изхода към автомагистрала "Тракия"
Коментари Харесай

Масирана полицейска акция на ГДБОП в София

Част от тях полицията залови на изхода към автомагистрала "Тракия " в два автомобила. От Министерство на вътрешните работи отхвърлят повече детайлности за момента, съобщи БНР.

През целия ден през днешния ден ще продължат претърсванията и разпитите в границите на интервенцията на Министерство на вътрешните работи. Акцията стартира в събота минути след 22.30.

Източници от Министерство на вътрешните работи настояват, че става дума за разработка на Главната дирекция за битка с проведената престъпност против проведена незаконна група.

В интервенцията вземат присъединяване Специализираният отряд за битка с тероризма, както и спецзвеното "Кобра " към Столична дирекция на вътрешните работи.

През цялата нощ на няколко места в столицата имаше служители на реда с маски и автомати. Претърсени са адреси на четири места в града.

Според полицейски източници, незаконната група е обвързвана и с разпространяване на опиати. В съответния случай обаче участниците в нея са хванати за друго закононарушение.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов удостовери за акцията, само че отхвърли повече детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР