Част от празничните партита минаха, но други тепъвра ще се

...
Част от празничните партита минаха, но други тепъвра ще се
Коментари Харесай

Как да върнем блясъка на кожата си след новогодишната нощ?

Част от празничните празненства минаха, само че други тепъвра ще се случват. Това е времето от годината, когато сме подготвени да забравим за диетите, за ранното ставане и за всичко това, от което постоянно се лишаваме. Нощите на открито стават повече, а се усилват правопорпорциално с усилването на музиката. На другия ден обаче следите от заниманията не се показват единствено в главоболие и отмалялост, само че ги виждаме ясно в огледалото – тъмните кръгове под очите, сухата кожа и непочистения усърдно грим. Та кой мисли за това след толкоз коктейли?! Затова ви предлагаме няколко избавителни ограничения, с които да върнете бързо сиянието на кожата си.

Повече вода

Още до момента в който отпивате от първата чаша вино, си поръчайте и. Колкото повече приемате от нея наедно с алкохола, толкоз по-малко зле ще се чувствате на идващия ден. По този метод ще опазите и свежестта на кожата си. Независимо, че на сутринта първото, за което си мислите е кафе, доста кафе, започнете първо с чаша вода с лимон. Тя ще е като освен за тялото ви, само че и за външния ви тип.

Почистване и поддържане

Следите от грима издават среднощните ви завършения, по тази причина използвайте измиващ гел или с които да почистите добре лицето си. Можете да го извършите и с ексфолиант, само че той не би трябвало да е с доста абразивни частици, с цел да не изсуши в допълнение лицето ви. Следващата стъпка е да нанесете хидратиращ серум. Защо серум вместо крем ли? Защото той има по-голяма централизация на дейни съставки и бързо ще върне сиянието на кожата ви. Добре е да има във формулата му хиалуронова киселина, която доста спомага за хидратацията.

Освежаваща маска

Можете да употребявате еднократна, от тези, които са като същинска маска от хартия, в която са вложени всички чудодейни съставки, които тонизират и подхранят лицето. Тези с глина, ретинол и гликолова киселна са извънредно подобаващи в този случай. Така единствено за няколко минути ще постигнете необикновен резултат, изключително в случай че ви чака следващия фамилен обяд, на който надали желаете всички да схванат, че вечерта е приключила по ярко.

Тъмните кръгове

Ако нямате на разположение околоочен гел или рядко се сещате да го употребявате, може би е време да се снабдите с един. Но пък и добре като резенчета краставица, пакетчета чай или кубче лед ще свършат работа. Има и специфични маски, които можете да държите в хладилника и в такива случаи да сте готови за избавителни ограничения. Но в случай че не съумеете изцяло да премахнете следите от тежката празненство вечер, коректорът ще помогне да ги прикриете добре, най-малко за няколко часа.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР