Част от политическия елит осъди публикувани интимни снимки на приятелката

...
Част от политическия елит осъди публикувани интимни снимки на приятелката
Коментари Харесай

Публикувани лични снимки възмутиха политическия елит


Част от политическия хайлайф осъди оповестени интимни фотоси на приятелката на претендента за кмет на София на " Демократична България " арх. Борислав Игнатов. Те бяха пуснати в столична медия и провокираха всеобщо отвращение в обществените мрежи.

" Не одобрявам опитите посредством публикуването на персонални фотоси на едно момиче да се уязви претендент за кмет на София. С сходни похвати се прекрачват граници, които до момента не са били преминавани. Бил съм нападнат неведнъж по сходен метод. Не одобрявам подобен вид дейности и изрично ги съдя ", написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Малко по-късно пост пусна и столичния кмет.

" Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани - това са границите на човешкото достолепие. Опитът да се уязви един от претендентите за кмет на София по подобен непоносим метод, е освен неприлично, то убива смисъла от всичко, което вършим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и отпътуват, само че би трябвало да останем индивиди! ", написа Йорданка Фандъкова.

Крум Зарков, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и зам.-председател на парламентарната група също изрече отвращение от обявата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР