Част от феновете на покойния музикант са убедени, че убиецът

...
Част от феновете на покойния музикант са убедени, че убиецът
Коментари Харесай

Година след трагедията: Убиецът на Денис Теофиков се разхожда на свобода!

Част от почитателите на починалия музикант са уверени, че килърът на Денис е на независимост. Вчера се навърши една година от кончината на Теофиков. Денис почина при случай на 24 октомври и остана вечно на 21. Тялото му бе открито безжизнено на земята столичния квартал „ Цариградски комплекс “.



 Според първичната версия Теофиков се е самоубил, скачайки от седмия етаж.Това обаче бе изрично отхвърлено като опция от феновете на младия реализатор.

" Никой не има вяра, че Денис се е самоубил!

Все още килърът му се разхожда умерено ", настояват почитатели на Теофиков. На сходно мнение са и сътрудници на починалия артист.

Близката до почерненото семейство певица Кали към този момент няколко пъти изрично отхвърли версията Денис там да е скочил от терасата на жилищната постройка. На същото мнение е и сътрудника й Галин.

Полицията още мълчи по случая ,

макар че към този момент изминаха 12 месеца от случката. От Министерство на вътрешните работи Работят по три версии за гибелта на Денис Теофиков. Разследва се  дали това е ликвидиране, самоубийство или случай.  Според униформените музикантът е бил на ваучър в апартамент на другар. Там са били общо 6 или 7 души. В дома са открити опиати алкохол

Гаджето на починалия Денис Теофиков - Алекса продължава да страда за огромната си обич.

„ И животът ще си дам, с цел да се върнеш! Да имам още един момент с теб, единствено секунда време да те погледна. Само ти можеш да ме върнеш към живота. Само ти можеш да върнеш усмивката ми. Година по-късно болката не минава. Липсата става все по-голяма, раната все по-дълбока, а сърцето е по-празно. По-жестоко е животът без теб от гибел! Моля те не ме оставяй! “, написа в обществените мрежи  Алекса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР