Част от австрийската противопожарна техника, както и нашите и българските

...
Част от австрийската противопожарна техника, както и нашите и българските
Коментари Харесай

След няколко дни борба, загасиха големия пожар на границата с Македония

Част от австрийската противопожарна техника, както и нашите и българските пожарникари ще останат на място, с цел да предотвратят повторното разпалване на огъня.

Директорът на Центъра за ръководство на рецесии (ЦУК) на Република Северна Македония (РСМ) Стоянче Ангелов написа във „ Facebook “ профила си, че след няколко дни битка с огъня над село Будинарци, този следобяд огромният горски пожар е изцяло овладян, цитира думите му скопският ефирен канал “ТВ 21 “, написа организация „ Фокус “.

„ С това огромният горски пожар, който засегна региона на общините Пехчево, Делчево и Берово, беше изцяло сподавен. Въз основа на нашия принцип, сигурността на хората преди всичко, ние оповестяваме, че нито един локален гражданин или член на противопожарната или друго звено или институция не е потърпевш при пожара, като се изключи един ранен австрийски пожарникар, на който желаем бързо възобновяване Част от австрийската противопожарна техника, както и нашите и българските пожарникари ще останат на място, с цел да предотвратят повторното разпалване на огъня на избрани места, нещо, което се случва постоянно след превъзмогване на толкоз огромни пожари, изключително като се има поради мощния вятър, че „ Той стартира да духа доскоро “, написа Ангелов, видяха fakti.bg.

Той също по този начин благодари на екипажите на македонските и сръбските хеликоптерни елементи и румънските самолети, македонските, австрийски, словенски и български пожарникари, лесничеи и горската полиция, служещи в македонската войска и полиция и други институции, които по някакъв метод помогнаха да се преодолее този, може би, максимален горски пожар в Северна Македония до момента.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР