Часове преди очакваното с огромен интерес Общо събрание, ситуацията в

...
Часове преди очакваното с огромен интерес Общо събрание, ситуацията в
Коментари Харесай

Напрежението в Левски: Ситуацията на Герена е затишие пред буря

Часове преди предстоящото с голям интерес Общо заседание, обстановката в Левски остава напрегната и неразбираема. Именно след срещата на акционерите в четвъртък на стадион " Георги Аспарухов " ще бъдат свалени картите по високите етажи в клуба.

Дотогава остава несигурността към мощните фигури отпред с изпълнителния шеф Иво Ивков и треньора Станимир Стоилов.

Първият може да бъде уволнен по решение на мажоритарния притежател Наско Сираков поради медийни изявления. А опитният експерт към този момент неведнъж разгласи, че не е изключено да го последва от взаимност. Но и това не е изцяло несъмнено, написа " Труд ".

Феновете също имат думата. И там царува разедидение. Част от тях са на страната на дуото. Стигна се до такава степен, че Сдружението „ Левски “ на левскарите “ прикани за оставка на Сираков, в случай че се потвърди, че е излъгал за размера на офертите към Андриан Краев и Хосе Хордоба.

Именно Ивков сподели пред публицисти постъпилите оферти за двамата играчи. Възможно е в четвъртък от клуба да бъдат освободени други от забърканите страни в разногласието. Но към този момент се следи мъртвило пред стихия. Два дни преди Общото заседание, Стоилов бе сбит във връзка с бъдещето му и не опроверга изцяло информация, че „ на 80% си потегля до дни “.

„ Отдавам тези трудове на интереса към Левски - изясни Стоилов след инспекцията с " Витоша " (Бистрица). - Много неща се преекспонират. Отдавам го и на не до там хубавичко конюнктура и непрекъснатите диалози, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо. Очакванията ми към Общото заседание са да влязат повече доходи, с цел да чистим уговорките, които имаме към страната “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР