Чаровната Мария Силвестър, която гледаме на екран в съботната вечер

...
Чаровната Мария Силвестър, която гледаме на екран в съботната вечер
Коментари Харесай

Мария Силвестър: С Бригадата влизаме в душите на хората

Чаровната Мария Силвестър, която гледаме на екран в съботната вечер като водеща на „ Бригада нов дом “ споделя за себе си, кариерата, детето пред Тото. Как се е случило нейното присъединяване в този план тя показа, че първо споделя „ не “, когато получава покана да води предаването „ Бригада нов дом “ по бТВ. Но откакто се среща с основния редактор Андрина Ридъл, Мария незабавно трансформира решението си.

Въпреки към този момент дългогодишната си кариера Мария продължава да се тормози от камерата и когато когато не може да откри общ език с някого. Опитът й с връзката е много богат – от клошари на улицата до всевъзможни странни птици, с които съумява да поддържа връзка свободно.

За новата бригада тя показа, че са имали малко мъчно начало, защото момчетата са я гледали с съмнение, само че това бързо отминало още първите епизоди.
И пред Тото показа, че никой не има вяра, че те се оправят за единствено 5 дни.
На всички им споделям, че това е едно телевизионно предаване и то си има бюджет и овъртайм. Всяко едно излизане от рамките им носи загуби. Хората го харесват на интуитивно равнище. Те виждат и знаят, че то не е манипулирано, не е преиграно и ние не лъжем в това, което вършим. Начинът да помогнем на хората е не да седнем и да роним сълзи, емпатията си е емпатия, само че в един миг трябват и дейности.
`); break case width


Аз влизам в домовете на едни хора, което ме приземява постоянно, никога не съм звезда. Когато фотографирам предаването аз не излизам и не споделям, тъй като виждам огромната бездна сред два свята.

Мария оцени работата си в този план като огромен подарък от ориста.

При нас има ужасно доста истории и да избереш избрани е доста мъчно. В началото ги подбирахме през кметства и общини, само че в следствие хората започнаха да ни пишат.

Тя показа, че всевъзможни хора ги поздравяват, демонстрират страстта си от това, което са гледали на екран.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР