Cargill България, един от лидерите сред центровете за споделени бизнес

...
Cargill България, един от лидерите сред центровете за споделени бизнес
Коментари Харесай

Cargill България се включи в кариерната работилница на „Стъпка за България“

Cargill България, един от водачите измежду центровете за споделени бизнес услуги в страната, взе присъединяване в последното издание на кариерните работилници на фондация „ Стъпка за България “ – „ Професии с бъдеще “, която се организира в 170-то СОУ „ Васил Левски “ в гр. Нови Искър.

Проектът си слага за цел да въодушеви младежи от X до XII клас, нуждаещи се от кариерна мотивация, ориентировка и развиване, като провежда за тях срещи с доброволци – експерти от разнообразни сфери. Целта на срещите е да срещнат младежите в по-голяма дълбочина с определените от тях специалности или пък да ги насочат по какъв начин да се осъществят в тях.

Cargill България е компания, която, следвайки политиката на Cargill на световно равнище, влага от времето на своите чиновници и от професионалната си експертиза, с цел да предизвиква и подкрепя образованието и напредъка на хората в страните и общностите, в които оперира. Точно поради това планът на „ Стъпка за България “ дава подобаваща опция за експертите от екипа на компанията да споделят своя кариерен и личностен опит с будните възпитаници от 170-то СОУ „ Васил Левски “ и да им оказват помощ да създадат идната значима крачка в развиването си и в своя верен професионален избор. 

„ В Cargill България имаме вяра, че образуването на качествени и задоволени от развиването си експерти стартира още от учебната пейка, “ показа Методи Георгиев, изпълнителен шеф на Cargill България.

 „ Затова се усещаме виновни и търсим благоприятни условия да влезем в разговор с младежите и да ги насочваме по пътя към това тяхно развиване. Инициативата на фондация „ Стъпка за България “ е извънредно потребна, защото насочва напъните си към деца в риск, които, от своя страна, имат предпочитание да стартират да градят своето бъдеще. А измежду тях има доста гении, които заслужават еднакъв старт. Приветстваме такива акции! “

Йордан Пенев, действен шеф на фондация „ Стъпка за България “, показа, че съдейки по противоположната връзка на учениците, с партньорството си Cargill България и „ Стъпка за България “ са постигнали най-важната си цел, а точно – да основат другарски и в същото време професионален контакт сред възпитаници и експерти, посредством който доброволците да показват своя опит, да дадат препоръки на младежите и да бъдат самобитен положителен образец за подражателство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР