California от Volkswagen Commercial Vehicles получи наградата Къща на колела

...
California от Volkswagen Commercial Vehicles получи наградата Къща на колела
Коментари Харесай

California 6.1 е кемпер на годината - видео

California от Volkswagen Commercial Vehicles получи премията „ Къща на колела на годината 2024 “. Само предходната година в Хановер са създадени 26 352 броя California. Церемонията по награждаването на списанията “promobil ” и “Caravaning ” се състоя в събота вечерта като част от CMT в Щутгарт.

Повече от 21 000 читатели участваха в избора за „ Къмпинг на годината 2024 “. 23 % от всички участници - още веднъж повече от предходната година, гласоподаваха за California 6.1 в класа " стилен кемпер ". С височина на транспортното средство малко под два метра, California 6.1 се вписва в множеството паркинги и гаражи. Предлага се в осем разновидността: Beach Camper или Tour, Coast и Ocean. В взаимозависимост от версията и оборудването се оферират до седем места.



Благодарение на нормално общоприетия изскачащ покрив и две спални зони (отгоре и отдолу), този ван се трансформира от ван в дом на колела единствено за няколко секунди.



Пълната гама кемпери - от компактния Caddy California през California 6.1 до Grand California, както и ID. Buzz и Multivan – могат да се видят в CMT в Щутгарт до 21 януари 2024 година в зала 8.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР