Café Ole на бул. Съборни“ 4-6 във Варна е бутикова

...
Café Ole на бул. Съборни“ 4-6 във Варна е бутикова
Коментари Харесай

Café Ole - повече от място за среща с приятели

Café Ole на бул. „ Съборни “ 4-6 във Варна е бутикова пекарна-кафе-сладкарница и част от кокетния живот на едно градско момиче. Когато се срещам „ на кафе “ и сладоледено парфе с приятелки, времето незабелязано минава в смях и размишления за хубавия живот на морето. Вкусът на дните ни е подобен, какъвто всеки самичък си го направи, само че сходни места прибавят наслада към всичко:)

Зародилите се в последно време сходен жанр " 2 в 1 " оазиси за отдих или оживени диалози са желани от мен пред по-традиционните кафета и сладкарници. За Варна съм се убедила, а и видяла, че, в случай че се даде ход на една концепция, то тя доближава забележителни граници. Кафетата „ Оле “ в града са няколко – стилни и разнообразни едно от друго. Ще посетя и останалите и знам, че няма да са еднотипни.Погледът ми попада на елементи от интериора, по-късно на витрината с уханни хлябове, кроасани, френски франзелки, след това и на „ сладката “ витрина и най-после на сладоледени парфета на съчка – с ягоди, ванилия, бял шоколад, с шоколадови и бадемови пръчици и други, както и на стелажите с шампанско.

Фриволно, изтънчено и стилно прекараното време ме кара да се увещавам за положителния избор на това изпълнено с страсти пространство, а и на положителното благоволение на ориста да ме среща с хората, с които съм там:)

А на потегляне се появява добра опция – да си потегли и с хрупкав, апетитен самун.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР