Бях сигурен, че терминаторът на конституционното устройство в страната ни

...
Бях сигурен, че терминаторът на конституционното устройство в страната ни
Коментари Харесай

Спас Гърневски пред ПИК за Радев и служебния кабинет: Двулични мутри, вън! Няма да ви простим тариката Киро и Стойчо Кацаров. Наемайте Грипен за 14 ноември и отпрашвайте за Северна Корея или Сибир!

Бях сигурен, че терминаторът на конституционното устройство в страната ни Румен Радев ще завърши политическата си случка по един единствен метод. След близо 3-годишните му опити за прелом против законното държавно управление на Бойко Борисов, прелом, който предишното лято персонално оглави, пристигна време да си заплати сметката.

Разрушаването на единството на нацията, разделянето, което бе посято в борещия се за физическото си оцеляване през днешния ден народ и минирането на националната ни сигурност ще му костват доста скъпо. Ще бъде доста солена сметката и за всички ония политически шарлатани, които като безмилостни еничари на диктатора Радев бяха и към момента са подготвени поради един и то легален министър председател и партията му да подпалят цялата страна.
свързани новини332761на 15.10.2021269646на 13.09.2021
Още си спомняме ужаса от предишното лято, когато тайфа платени негодяи се пробваха да възпламенят със плява родни служители на реда - пазители на държавността. Не сме не запомнили вдигнатия пестник и маршируващата под него политическа сган издигнала на измежду ларгото бесилки, понесла на раменете си ковчези, размахваща черни чували . Не сме не запомнили по какъв начин оскверняваха постройките знаци на държавността с прашки и развалени яйца, с тонове вмирисана риба и така нататък, и т.н…

Днес тогавашните вандали и уредници на тези средновековни зрелища към този момент не са на площада. Било в изискани тузарски тоалети или с парцаливи хашлашки дънки са заели местата си вътре в постройките на властта, които бяха поругали. Едни в президентството, други в Народното събрание а трети, в това число и с торпилиране на конституцията в служебните държавни управления на политическия неграмотник Радев. Всички подкопали основите на страната с присъединяване си в гнусния прелом бяха възнаградени обилно с в действителност „ заслужени “ постове. Така цялата власт бе узурпирана в ръцете на президента и формираните от него две служебни правителства…
свързани новини46950на 02.09.2021
Шест месеца по-късно България от остров на непоклатимост, стопански растеж, предвидимост и интернационален престиж се трансформира в тресавище на застоя и тревожни упования за цялото общество . Днес никой не знае какво ще се случи на следващия ден, след месец, след два или на пролет.

Хаосът във всички социално-икономически сфери е цялостен, само че най-много живота и здравето на всеки българин са изложени на риск - факт, който от ден на ден вцепенява съзнанието на всички ни. Липсата на воля за въвеждане на своевременни и съответни ограничения, тези пропилени шест месеца само в опит за „ изчегъртване “ на ГЕРБ и Борисов, в обезпечаването на служебно преимущество на Радевите мераци за цялостен надзор в идните избори обърнаха каруцата. Както споделя поговорката „ Вола рие, на гърба му пада “.

С безусловно голословните си упоритости на човек, който с фелдфебелски знания желае да стане военачалник, на пазач мечтаещ си министерски пост, политическото неразбирателство Радев самичък падна в клопката на управническата си непълнота. Когато си назначил и продължаваш да държиш като министър на опазването на здравето неоспорим негодник със спрени лекарски права да ръководи тази жестока чума, вършееща в страната ни, няма по какъв начин да се оправиш.

Отгоре на това, когато президентът всяваше подозрения в заплахата от вируса, а Кацаров беше един от адептите на антиваксърската опозиция, би трябвало да се замислим съществено. Много съществено, дали тези дейности не бяха самобитен бойкот от най-високо равнище против така и така шокираният ни народ от рецесиите и в останалите браншове . Секна разяснителната акция, която да убеди по-голямата част от народа ни, че имунизацията е единственото избавление за всички ни поотделно и дружно. Това може да се случи, единствено когато като нация достигнем минимум 70 % имунизация за страната.

По времето на ГЕРБ и министър Ангелов на ден се имунизираха над 30000 индивида. Бяха импортирани от държавното управление задоволително и разнородни ваксини, с цел да имат хората избор. Когато някогашните ръководещи бяха запретнали ръкави да избавят народа си, днешния министър Кацаров заявяваше/цитиран в пресата/: „ Ваксините не работят! Сертификатите са дискриминация! “. Когато и министър председателят Борисов, и държавното управление и НОЩ отпред с ген Мутафчийски непрекъснато разясняваха, агитираха, създаваха условия за опазването на своя народ, президентът Радев се беше покрил в миша дупка. Поне да беше мълчал, а той от Шипка още в самото начало на пандемията застана против апелите на българското държавно управление за ограничение на всеобщите прояви. Нещо повече. В разгара на първите талази провежда огромно празненство на генерали и офицери, след което куп от най-висшите ни военни ръководители се оказаха инфектирани и бе обезглавена армията за седмици.

Дни по-късно президентът предвожда делегация с публицисти в Естония на сред държавна среща. Домакините обаче са разбрали по свои канали за контакта му със инфектирания боен. Делегацията ни не е позволена до проявата и изпроводена назад в България. Става огромен интернационален скандал. Радев изясни, че е бил известен за позитивната проба на военния откакто към този момент бил отпътувал с делегацията. Няколко дни по-късно в ефира на една от националните малките екрани персонално го разобличих, че безочливо и надменно излъга народа ни.

Обявих новината, че в деня преди заминаването малко след 16 часа, п резидентът персонално е бил известен по телефона от висшестоящ виновен фактор, че сътрудника му, с който е бил в контакт, е с позитивна проба. Въпреки това отпътува най-безотговорно и ни направи за посмешище в цяла Европа, когато го изгонват от територията на Естония като бездомно куче... Тогава в ефир приканих да опровергае изнесеното от мен. До ден сегашен не го е сторил, а много от медиите услужливо си замълчаха. Не мълчи обаче журналистът Антон Баев и оповестява, че на 26 октомври документално е призовал Радев: „ Г-н Радев, ето QR кода ми за моята имунизация, а Вие покажете Вашия QR код за Вашата. “ След като пети ден не е получил отговор, в деня на националните будители господин Баев е сезирал публично СЗО, Европейската комисия, Съвета на Европа и Европейския комисар по „ Храни и Здравеопазване “ за своето гледище.

След осъществяванията на Радев, посочени нагоре, мощно се колебая, че се е ваксинирал. Като сме безусловно наясно с неутолимото му его, в случай че се беше ваксинирал, несъмнено на ритуала щяха да участват най малко 15 камери. И в случай че въпреки всичко се е ваксинирал, а не го е направил обществено притежание, то най евентуално е с цел да не отблъсне антиваксърски гласоподаватели... Присъединявам се към желанието на господин Баев президентът да разгласява QR кода си. /Декларирам, че макар и минал през ноктите на чумата предишния ноември, на 14 април т.г. завърших с цялостната си имунизация с имунизацията на „ Пфайзер “ в РЗИ Пловдив./

Считам, че в случай че Радев откликне, ще даде образец на хората, че е трансформирал отношението си към пандемията като най най-после е схванал,че единственото избавление за в този момент от нея е имунизацията на колкото се може повече хора. Вместо това бракуваме или подаряваме обезпечените с толкоз воля и средства ваксини напролет персонално от Бойко Борисов, когато в международен мащаб не доближиха.

В развитите демокрации % на имунизацията на популацията към този момент надвишава 70, 80, в Италия даже 90 %. С нашите към 20 % България е на последно място в Европейския съюз само че за сметка на това пък сме първи по смъртност поради взрива на ковид, позволен от „ импотентните “ ни управници…

Г-н Радев, след хаоса и разрухата, която докарахте на страната ни единствено за 6 месеца с некадърно си и несъответстващо ръководство дните Ви са преброени!

Политическите шмекерии и заплюването на Конституцията с назначението на „ канадския “ хитрец Кирил Петков няма кой да Ви елементарни!

Няма кой да Ви елементарни назначението на здравното неразбирателство Стойчо Кацаров!

Няма кой да елементарни на този здравен профан издаващ зелени документи на другия ден след първата игла, а действието на имунизацията /примерно при „ Пфайзер “/ започва най рано 14 дни след втората игла. По този метод усилваме фрапантно броя на новозаразените, тъй като близо месец тези с първата игла и документ ще имат достъп до всякъде, само че ще бъдат евентуални заразители или инфектирани.

Да тежи на съвестта на оня, който назначи като министър сина на някогашния дълготраен партиен секретар на Дупнишката болница да унищожава през днешния ден здравето на здравеопазването…

Няма кой да Ви елементарни, че за вътрешен министър назначихте Баскервилското си куче Бойко Рашков за началник на Министерство на вътрешните работи. Представям си вахканалията, която ще настане с този сатрап, в случай че Вие се домогнете до властта и го оставите на поста.

Кой ще елементарни на Вас, превратаджията, националното изменничество по отношение на народа и Конституцията, стремейки се към превръщането на България в президентска република отпред с Вас несъмнено? Вие, селектирания от Генерал на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и пробутан от антинародната БКП/БСП за претендент президент?

Съветвам Ви да поръчате един „ Грипен “ за вечерта на 14 ноември. Резултатът от фиаското на реставраторската си политика, с която опозорихте нова европейска България, изслушайте на летището. След това по най-бързия метод качете на борда всичките си креатури със зелени чорапи, миризливи партенки и ченгеджийски шлифери. Имате избор за еднопосочно пътешестване към две дестинации - Северна Корея или Сибир.

Уверявам Ви, че и на двете места ще се чувствате като вкъщи си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР