Бягството на 40-годишния Марко Радуано от затвора Badu’e Carros в

...
Бягството на 40-годишния Марко Радуано от затвора Badu’e Carros в
Коментари Харесай

Дръзко бягство от затвора разрази лют скандал в Италия

Бягството на 40-годишния Марко Радуано от пандиза Badu’e Carros в Сардиния остава неусетно цели два часа, защото съгласно New York Post, по време на случая в залата за наблюдаване не е имало личен състав, тъй че никой не е забелязал фрагментите от охранителните камери.

Видеозаписите като че ли демонстрират сцена от на ниска цена престъпен филм, в която се вижда по какъв начин облеченият в спортен екип фамозен необут на мафиотския клан Sacra Corona Unita от Южна Италия се спуска по каменната стена благодарение на спонтанното въже от чаршафи, скача на тревата и напуща с бягане периметъра на пандиза, изчезвайки в посока на дребния крайбрежен град Нуоро.

„ Това смело бягство от един от най-сигурните затвори в Италия се дължи на дефицит на личен състав “, споделя пред Il Messaggero профсъюзният водач Джовани Вила. Изданието показва, че бюджетните съкращения са довели до съществуването на едвам 50 надзиратели, натоварени да следят 180 пандизчии, измежду които са едни от най-известните италиански мафиоти...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР