Бягството към морето е от онези мигове, за които си

...
Бягството към морето е от онези мигове, за които си
Коментари Харесай

5 лесни прически за морската ни ваканция

Бягството към морето е от тези мигове, за които си мечтаем цяла година, тъй като се отдаваме на лятно равнодушие, свежи коктейли и танци под звездите. Мигове, в които не ни се губи време в избиране на тоалети, гримиране и часове пред огледалото, а и като че ли няма потребност. Бронзовият тен, морските пръски в косите и някоя ефирна лятна рокля са задоволителни, с цел да се усещаме красиви и уверени на плажа. Често обаче косата може да бъде предизвикателство за оформяне, най-мало поради влагата и ежедневното миене след плаж.

В същото време обаче морската вода естествено оформя косата ни на небрежни леки къдрици , изключително в случай че е чуплива. Достатъчно е да я оставим да изсъхне изцяло сама, като можем в допълнение да използваме спрей с морска сол, който също оказва помощ за приемането на плажна коса.
               

Друг вид е да реализираме по този начин наречения влажен резултат , при който можем да намокрим част от косата и да я залижем обратно. Можем да използваме и стилизиращ артикул – вакса или пяна, в случай че желаеме да реализираме по-дълготраен резултат. Останалата част от косата оставяме да се спуска свободно към раменете, без значение дали е прави, или на цялостни.
               

Ако избираме косата си прибрана, залагаме на обичания ни нехаен кок във всичките му разновидности – и невисок, и висок. Не единствено ни избавя в летните жеги, само че и от дълго време се е трансформирал в същинска класика, когато става въпрос за небрежни, само че стилни прически. Носим го както на плажа, по този начин и за щурите празненства под звездите. Така ще можем да прибавим и чифт обеци за спомагателен искра към визията.
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР